Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Detalj s Trumpove inauguracije: Tjelohranitelj je nosio lažne ruke!

Detalj s Trumpove inauguracije: Tjelohranitelj je nosio lažne ruke!

tjelohranitelj-lazne-rukeSnimka pokazuje kako Trump s obitelji prolazi Pennsylvanijskom Avenijom, a pred okupljenima štit čine tajni agenti zaduženi za sigurnost predsjednika

Društvene mreže poharala je jedna od snimki s inauguracije koja je potakla glasine kako je jedan od tjelohranitelja novoizabranog predsjednika Donald Trumpa, lažnim rukama skrivao činjenicu da svoje prste drži na obaraču – spreman da zapuca.

Snimka pokazuje kako Trump s obitelji prolazi Pennsylvanijskom Avenijom, a pred okupljenima, štit čine jake mjere sigurnosti.

No jedan od tjelohranitelja privlači posebnu pozornost s obzirom na to kako se njegove ruke tijekom šetnje uopće ne pomiču i izgledaju lažno.

Teoretičari zavjere složni su kako je razlog ove protetike činjenica da ruke tjelohranitelja, za slučaj opasnosti, moraju držati prste na obaraču.

Neke teorije, kako piše The Sun, govore da je tjelohranitelj ispod kaputa nosio strojnicu tipa FN-P90.

Naime, radi se o belgijskoj kratkoj strojnici koju koriste tajne službe u hitni intervencijski timovi. Sadrže 50 komada streljiva, a dovoljno su male da stanu pod zimski kaput! Brzina rafalnog pucanja FN-P90 dostiže i do 900 metaka u minuti.

Pogledajte video:

 

 
(vecernji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,