Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MERKEL U PANICI, ORBAN PRESRETAN: Američki predsjednik uvodi vize za muslimane. Židovka Madeleine Albright rekla da će prijeći na islam

MERKEL U PANICI, ORBAN PRESRETAN: Američki predsjednik uvodi vize za muslimane. Židovka Madeleine Albright rekla da će prijeći na islam

trump-madlaine-killaryTrump planira potpisati zakon za blokiranje viza za građane sedam zemalja na Bliskom istoku i sjevernoj Africi, prema preporukama kongresnih suradnika i imigracijskih stručnjaka

Također se očekuje da će privremeno zabraniti izbjeglicama koje preplavljuju Europu ulazak u SAD za nekoliko mjeseci, osim u slučajevima vjerske manjine koje bježe od progona, te će se postrožiti kontrola ulaska imigranata, piše Reuters.

Zabrana će uključivati sve imigrante iz Irana, Iraka, Sirije, Somalije, Sudana, Libije i Jemena koji dolaze u Sjedinjene Američke Države. To je također uključivati potpunu zabranu ulaska imigrantima koji ulaze u SAD s bilo kojeg mjesta, s nekim izuzecima što se tiče vjerskih manjina.

Taj potez bi mogao biti samo početak daljnjih ograničenja su pokazala neka izvješća.

Bivša američka državna tajnica Madeleine Albright na svom je Twitteru objavila da je spremna upisati se kao muslimanka iz solidarnosti prema pripadnicima te religije u SAD-u.

Albright je odrasla kao kršćanka, a kasnije je došla do saznanja da potječe iz židovske obitelji.

>>> AKO ĆE NETKO IĆI U PAKAO, TO JE MADELEINE ALBRIGHT

“Odrasla sam kao katolkinja, postala sljedbenica Episkopalne crkve, a kasnije sam saznala da mi je otac Židov. Iz solidarnosti sam spremna registrirati se kao muslimanka“, istaknula je Albright na Twitteru.

Ova objava na društvenoj mreži uslijedila kao reakcija nakon što je novi američki predsjednik Donald Trump potpisao uredbu o ograničavanju izdavanja viza za imigrante.

Albright je u drugoj objavi na Twitteru istaknula da Amerika mora ostati otvorena za ljude svih vjera i porijekla, uz hashtag, “dobrodošle izbjeglice”.

Jedna od Trumpovih uredbi ograničava useljavanje i dolazak u SAD za korisnike viza iz Iraka, Irana, Libije, Somalije, Sudana, Sirije i Jemena, objavio je Washington Post i dodao kako građani mnogih od tih država već imaju velike probleme za dobijanje američke vize.

Trump je pokrenuo svoju predizbornu kampanju obećanjem da će ograničiti dolazak izbjeglica i izgraditi zid duž američko-meksičke granice.

Također je kazao kako će uvesti „potpuno i sveobuhvatno obustavljanje ulaska muslimana u SAD“ dok vlasti ne budu mogle bolje provjeravati osobe koje dolaze u državu.
 

>>> AMERIČKI STUDENTI: Madeleine Albright je ratni zločinac!!!
 
(net.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,