Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Hillary Clinton i masonski establišment formiraju privremenu vladu u sjeni i ‘ratni stožer’ za borbu protiv Trumpa

Hillary Clinton i masonski establišment formiraju privremenu vladu u sjeni i ‘ratni stožer’ za borbu protiv Trumpa

hillary-trump-stozerNA NJEGOVOM ČELU BIT ĆE ZAK PETKANAS KOJI JE U STOŽERU KLINONICE BIO ZADUŽEN ZA “BRZA DJELOVANJA”

Američka opozicijska Demokratska stranka je formirala “ratni stožer” za nastavak političke borbe protiv novog šefa države – republikanca Donalda Trumpa i njegove administracije.

Kako je objavio list The Hill, na čelu “stožera” (projekta) je Zak Petkanas, koji je u izbornom stožeru Hillary Clinton bio zadužen za informativna i propagandna “brza reagiranja” na razvoj događaja. (znači širenje lažnih vijesti, propaganda i neobjektivnost)

Dok u rukama držao tu `dirigentsku palicu` – bilo mu je potčinjeno dvadesetak operativaca.

The Hill navodi da je predsjednica Nacionalnog komiteta Demokratske stranke – Donna Brazile – još početkom siječnja otkrila da postoji plan za formiranje takvog stožera. Sa računicom da “ogromne količine informacija prikupljenih za vrijeme izborne kampanje Klintonove mogu biti iskorištenje za suprotstavljanje trampu”.

Sam Petkanas je za The Hill otkrio da će se raditi o “neprekindoj kampanji pritiska na novu administraciju u Washingtonu”.

Pred demokratski “stožer” su postavljena četiri “polazna cilja”:

  • raskrinkavanje svih slučajeva konflikta interesa u Trumpovom slučaju,
  • “kopanje” da se dođe do “mogućih Trumpovih veza s Rusijom”,
  • potraga za zakulisnim radnjama prilikom formiranja Trumpove administracije
  • zaštita ostavštine Barack Obame. (koji je bacio samo u godini dana preko 20.000 bombi na ljude)

U kampanju će biti uvučena ljudi koji “i dišu kao oporba Trampu”.

Najmanje 20 je već provereno i prekaljeno u stranačkom aparatu ili u stožeru Clintonove. Među takvima su i: Adrien Watson koja je imala značajnu ulogu u izbornom stožeru Clintonove, šev “digitalnih projekata” Tess Simonson i Loren Dillon koja je u Demokratskoj stranci bila zadužena za “istraživačke poslove”.

The Hill ukazuje da Petkanas i njegova momčad uopće nisu sami jer demokrati “forsirano dovlače artiljeriju sa svih strana”.

Među takvima je i David Brooke s njegovim komitetom za političko djelovanje “Američki most” (American Bridge), online informativno-propagandistički resurs “Shareblue” (Shareblue) i vašingtonski liberalni “trust mozgova” Centar za američki progres (Center for American Progress).

Petkanas ne krije da namjerava početi djelovati odmah i da će u toj ulozi biti dok se Demokratska stranka “ne prestroji i mobilizira”. Očekuje se kaos u zemlji.
 
(fakti.org)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,