Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GEORGE SOROS ŠOKIRAO IZJAVAMA U DAVOSU – Trese mu se NWO pa je proglasio Trumpa diktatorom!

GEORGE SOROS ŠOKIRAO IZJAVAMA U DAVOSU – Trese mu se NWO pa je proglasio Trumpa diktatorom!

trump-sorosUoči Trumpove inauguracije, Soros je kazao kako je novi američki predsjednik “varalica i podmukao jer priprema trgovinski rat koji će imati veliki utjecaj na Europu i ostatak svijeta”

Theresa May neće ostati na vlasti sve dok Brexit sakati njezinu vladu, a Donald Trump je diktator koji će pasti – rekao je milijarder George Soros na Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu.

Uoči Trumpove inauguracije, Soros je kazao kako je novi američki predsjednik “varalica i podmukao jer priprema trgovinski rat koji će imati veliki utjecaj na Europu i ostatak svijeta”, piše The Guardian.

“Trump, koji bi želio biti diktator, nije očekivao da će pobijediti, bio je iznenađen. Osobno sam uvjeren da će pasti jer ideje koje ga vode su kontradiktorne” – kazao je Soros u Davosu.

On je tijekom predsjedničke kampanje podržavao Trumpovu suparnicu Hillary Clinton.

S druge strane, smatra kako ni vlada u Velikoj Britaniji neće dugo ostati na vlasti.

“Po mome mišljenju, premijerka May neće dugo ostati na vlasti. Već sada ima podijeljen kabinet i jako malu većinu u parlamentu. Mislim da neće potrajati” – rekao je Soros.
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,