Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PROROČANSTVO BROJA 777: INAUGURACIJA DONALD TRUMPA će se dogoditi na 70 godina, 7 mjeseci i 7 dana od njegovog rođenja

PROROČANSTVO BROJA 777: INAUGURACIJA DONALD TRUMPA će se dogoditi na 70 godina, 7 mjeseci i 7 dana od njegovog rođenja

trump-777Donald Trump i broj 777. Slučajnost ili je Bog tako odredio?

Izgledalo je kao da je sve postavljeno da Hillary Clinton pobijedi, ali desilo se čudo u posljednjem trenutku.

I napokon je Trump pobijediio 8. studenog, no tu je i zanimljivost u datumu njegovog rođenja koji može privući puno pažnje.

Donald Trump je rođen 14. lipnja 1946. Ako se krećete naprijed 70 godina od tog datuma, to vas dovodi do 14. lipnja, 2016. godine, ako se krećete naprijed još 7 mjeseci to vas dovodi do 14. siječnja 2017. godine, a ako se krećete prema naprijed još 7 dana to će vas dovesti do 20. siječnja 2017. godine – DAN INAUGURACIJE!

21. siječnja će biti njegov prvi puni dan u uredu.

Naravno Trump će biti inauguriran 20. siječnja, ali on će biti samo predsjednik dio tog dana.

Dakle, to znači da će Donald Trump biti 70 godina, 7 mjeseci i 7 dana star kada postane predsjednika SAD-a.

A se samo događa tijekom 5777. godine po hebrejskom kalendaru.

trump-DATUMOve iznenađujuće “slučajnosti” je prvi otkrio na Facebooku korisnik pod imenom Alyson Kelly. Neki će uzeti ove brojeve kao znak da je Donald Trump trebao postati sljedeći predsjednik, ali želimo biti veoma jasni da ni mi ne znamo što će se dogoditi, niti bilo kakva predviđanja o tome što će se dogoditi.

Postoji još jedno proročanstvo koje je izrekao pastor Kim Clement, poznat kao “pjevajući prorok” prije nego je umro 23. studenog, samo 15 dana nakon što je Donald Trump šokirao mnoge osvojivši izbore.

Clement je predvidio Trumpovu pobjedu još davne 2007. godine. Kim Clement je bio poznat kao “pjevajući prorok” prije nego je umro 23. studenog, samo 15 dana nakon što je Donald Trump šokirao javnost i pobjedivši na izborima.

Simbolika 777 – bacit će vas na koljena!

Sedam se odvijeka spominje kao pozitivan, sveti broj.

U mnogim religijama i civilizacijama imamo ovaj broj sa jakom simbolikom. Sedam je dana u kojima je stvoren svijet, sedam nebesa, sedam gora i mora u pričama.

I popularna mitologija voli ovaj broj, pa imamo i sedam patuljaka. I u onim najstarijim imao je moć: u Egiptu je bio simbol vječnog života, kod Sumeraca simbolizira božanstvo. Kod Maja simbolizira Velikog Medvjeda.

Dakle, sedam je moćan, sveti broj. Ali, što bi značio u nizu?

Popularna astrologija voli reći: ako sanjate niz 777, anđeli vas pozdravljaju, i mnoga čuda vam se ostvaruju, a mnoga su pred vama. Ne zaustavljajte se u marljivom radu i znajte, da vaš san postaje stvarnost.

Ovaj broj je vrlo pozitivan znak, koji vas upozorava, da će možda stići i daljna čuda. Ali, odakle vuče korijen snaga tog niza?

Mnogi misle da niz 666 nastaje jer se u Svetom pismu ponavljanje pravdalo naglašavanjem, pa se tako nesavršeni broj šest našao tri puta u nizu, i on predstavlja “niz đavola”, “žig zvijeri”, koji nose oni koji su sljedbenici antikrista.

Negdje se spominje da je niz koji nosi netko tko je izopačen i 999 (prevrnute šestice).

A kako je sedam potpun, božanski broj, to je broj koji nose oni koji dolaze od Boga, oni koji bi trebali pobjede vraga, sve one s “žigom zvijeri”.

Oni su potpuni, i savršeni, i protuteža su svemu što je protiv Boga. Oni su mesije, označeni spasiti svijet – kaže jedno od tumačenja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,