Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CNN JO┼á JEDNOM POKAZAO PRAVO LICE: ‘AKO TRUMPA UBIJU TIJEKOM INAUGURACIJE, OBAMIN NAMJE┼áTENIK ─ćE BITI PREDSJEDNIK’

CNN JO┼á JEDNOM POKAZAO PRAVO LICE: ‘AKO TRUMPA UBIJU TIJEKOM INAUGURACIJE, OBAMIN NAMJE┼áTENIK ─ćE BITI PREDSJEDNIK’

cnn-trumpMedijska mre┼ża CNN poti─Źe nasilje kroz bizarne izvje┼ítaje

CNN je bio kritiziran zbog emitiranjanja izvješća u kojem je otkriveno da bi namještenik Obame mogao postati predsjednik, ako Donald Trumpa ubiju u napadu danas na inauguraciji, piše Infowars.

Izvje┼ítaj pod nazivom “Katastrofa koja bi mogla staviti ─Źlana Obamine vlade, u Ovalni ured Bijele ku─çe”, priznaje da ne postoji posebna opasnost koja cilja inauguraciju, ali naga─Ĺa “tko ─çe postati predsjednik, ako napad pogodi predsjednika Trupa … obja┼ínjavaju─ç prijenos ovlasti u tom slu─Źaju”.

Pojedinac pod nazivom “ozna─Źeni predsjedni─Źki nasljednik” ne─çe nazo─Źiti inauguraciji zbog predostro┼żnosti “i to ne─çe biti tajnica Trumpovog kabineta … ve─ç ─çe to biti Obamin namje┼ítenik”, izvijestio je CNN.

CNN-ovo Izvje┼í─çe isti─Źe da ─çe “predsjednik iz prethodne uprave” preuzeti vlast, ako se dogodi ubojstvo predsjednika Trumpa s obzirom na ─Źinjenicu da nitko iz Trumpovog kabineta jo┼í nije potvr─Ĺen kao nasljednik.

Prema CNN-u, imenovani predsjedni─Źki nasljednik ─çe vjerojatno biti Tom Shannon, podtajnik za politi─Źka pitanja, i Obamin namje┼ítenik.

U izvje┼í─çu su novinari poticali potencijal za napad na inauguraciji tvrde─çi da ─çe to stvoriti “kaos” i “teatar” prije nego su pustili isje─Źke showa sa televizije ABC pod imenom “Imenovani pre┼żivjeli” u kojoj Kiefer Sutherland igra opskurnog tajnika kabineta, koji “neo─Źekivano do─Ĺe na mjesto predsjednika nakon napada na glavni grad tijekom izvanrednog stanja”.

S obzirom na veliki broj prijetnji smr─çu uperene prema Trumpu – uklju─Źuju─çi i obiteljskog prijatelja Hillary Clinton, koji je uhi─çen nakon ┼íto je zaprijetio da ─çe izvr┼íiti atentat na inuguraciji Trumpa, a CNN je neodgovorno skretao pozornost sa ovog problema.

Ispitanici koji su pogledali ovaj CNN-ov izvje┼ítaj na YouTubeu, njih 97% je dalo palac prema dolje, kritiziraju─çi da CNN gotovo potic─Źe nasilan napad na Trumpa.

Pogledajte CNN-ov izvještaj:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,