Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CNN JOŠ JEDNOM POKAZAO PRAVO LICE: ‘AKO TRUMPA UBIJU TIJEKOM INAUGURACIJE, OBAMIN NAMJEŠTENIK ĆE BITI PREDSJEDNIK’

CNN JOŠ JEDNOM POKAZAO PRAVO LICE: ‘AKO TRUMPA UBIJU TIJEKOM INAUGURACIJE, OBAMIN NAMJEŠTENIK ĆE BITI PREDSJEDNIK’

cnn-trumpMedijska mreža CNN potiče nasilje kroz bizarne izvještaje

CNN je bio kritiziran zbog emitiranjanja izvješća u kojem je otkriveno da bi namještenik Obame mogao postati predsjednik, ako Donald Trumpa ubiju u napadu danas na inauguraciji, piše Infowars.

Izvještaj pod nazivom “Katastrofa koja bi mogla staviti člana Obamine vlade, u Ovalni ured Bijele kuće”, priznaje da ne postoji posebna opasnost koja cilja inauguraciju, ali nagađa “tko će postati predsjednik, ako napad pogodi predsjednika Trupa … objašnjavajuć prijenos ovlasti u tom slučaju”.

Pojedinac pod nazivom “označeni predsjednički nasljednik” neće nazočiti inauguraciji zbog predostrožnosti “i to neće biti tajnica Trumpovog kabineta … već će to biti Obamin namještenik”, izvijestio je CNN.

CNN-ovo Izvješće ističe da će “predsjednik iz prethodne uprave” preuzeti vlast, ako se dogodi ubojstvo predsjednika Trumpa s obzirom na činjenicu da nitko iz Trumpovog kabineta još nije potvrđen kao nasljednik.

Prema CNN-u, imenovani predsjednički nasljednik će vjerojatno biti Tom Shannon, podtajnik za politička pitanja, i Obamin namještenik.

U izvješću su novinari poticali potencijal za napad na inauguraciji tvrdeći da će to stvoriti “kaos” i “teatar” prije nego su pustili isječke showa sa televizije ABC pod imenom “Imenovani preživjeli” u kojoj Kiefer Sutherland igra opskurnog tajnika kabineta, koji “neočekivano dođe na mjesto predsjednika nakon napada na glavni grad tijekom izvanrednog stanja”.

S obzirom na veliki broj prijetnji smrću uperene prema Trumpu – uključujući i obiteljskog prijatelja Hillary Clinton, koji je uhićen nakon što je zaprijetio da će izvršiti atentat na inuguraciji Trumpa, a CNN je neodgovorno skretao pozornost sa ovog problema.

Ispitanici koji su pogledali ovaj CNN-ov izvještaj na YouTubeu, njih 97% je dalo palac prema dolje, kritizirajući da CNN gotovo poticče nasilan napad na Trumpa.

Pogledajte CNN-ov izvještaj:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,