Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ZNANSTVENA BOMBA: Ne postoji virus ospica (malih boginja), potvrdio Savezni sud Njema─Źke! Znanost je pet desetlje─ça obmanjivala ─Źovje─Źanstvo!

ZNANSTVENA BOMBA: Ne postoji virus ospica (malih boginja), potvrdio Savezni sud Njema─Źke! Znanost je pet desetlje─ça obmanjivala ─Źovje─Źanstvo!

male-boginje-ospiceNe postoji virus ospica, potvrdio Savezni sud Njema─Źke! Znanost je pet desetlje─ça obmanjivala ─Źovje─Źanstvo!

Cjepivo protiv ospica (morbili,┬ámale boginje), protiv kojih se djeca cijepe MMR cjepivom, donijela vi┼íe ┼ítete nego koristi! Presti┼żni berlinski Institut “Robert Koch”, zanijemio!

“Prof.dr. Anette Mankertz, voditeljica nacionalnog instituta za boginje na Robert Koch Institutu, priznala je va┼żnu ─Źinjenicu da se cijepljenjem protiv boginja pove─çao broj slu─Źajeva o┼íte─çenja cijepljenjem, kao i za┼íto i kako MMR cjepivo izaziva autizam.

Dr. Mankertz je priznala da “virus malih boginja” sadr┼żi stanice s tipi─Źnim komponentama (ribosoma). S obzirom da cjepivo protiv ospica sadr┼żi stanice “cijelih bginja”, ovo cjepivo sadr┼żi vlastite strukture. To obja┼ínjava za┼íto cjepiva protiv ospica ─Źe┼í─çe izaziva alergijske i autoimune reakcije nego druge cjepiva, pi┼íe Brd-schwindel.org.

Forenzi─Źar, profesor Podbielski, naveo je u nekoliko navrata da je tvrdnja RKI o ribosoma u virusu ospica pobijena.

U procesu je uvedeno u zapisnik i to da, najve─çi njema─Źki znanstveni autoritet u podru─Źju zaraznih bolesti, Robert Koch Institut (RKI), i pored njegove pravne nadle┼żnosti nije uspio testirati navodni virus ospica. RKI tvrdi da su napravili interne studije o virusu ospica ali odbijaju objaviti rezultate.”

Savezni sud je odlu─Źio: Kona─Źno smo dobili proces “ospice”!

Savezni sud Njema─Źke je odlu─Źio a civilni senat saveznog suda potvrdio presudu vrhovnog suda, donesenu u Stuttgartu 16. velja─Źe 2016.

“Ne moram isplatiti 100.000 ÔéČ koje sam ponudio onom tko mi da znanstveni dokaz da postoji navodni virus ospica. Uz to, tu┼żitelj je du┼żan snositi tro┼íkove su─Ĺenja.”, objasnio je dr Stefan Lanka, njema─Źki biolog i virolog koji je proveo vi┼íe godina u sudskom sporu s autoritetima dokazuju─çi svoje tvrdnje.

U sudskom procesu sudjelovalo je 5 stru─Źnjaka koji su pregledali znanstvene rezultate. Svih 5 stru─Źnjaka na ─Źelu s dr. Andreasom Podbjelskim su jednoglasno utvrdili da, ni jedna od 6, na su─Ĺenju prilo┼żenih publikacija, ne donosi znanstveni dokaz o postojanju virusa boginja.

Genetski opovrgnuta tvrdnja egzistencije.

Na su─Ĺenju su prilo┼żeni rezultati o istrazi tzv. genetskog otiska navodnog virusa boginja.

Dvija priznata laboratorija, me─Ĺu njima najve─çi i vode─çi genetski institut, neovisno jedni o drugima do┼íli su do identi─Źnih rezultata.

Rezultati su dokazali da su, svih 6 publikacija u procesu “ospica” bile pogre┼íne, kao i da svi virusolozi kada je rije─Ź o boginjama, do dana dana┼ínjeg bili u krivu.

Pogre┼íno su protuma─Źili normalne sastavne dijelove jedne stanice za sastavni dio navodnog virusa boginja. Na temelju te pogre┼íke su tijekom desetlje─ça, koliko je trajao jedan koncenzus, normalni stani─Źni sastavni dio predstavljali kao sastavni dio navodnog virusa boginja.


Autori i svi drugi sudionici 6 publikacija nisu primijetili ovu gre┼íku jer bi povrijedili fundamentalnu znanstvenu obvezu, “lege artis” – internacionalna definicija po kojoj znanost radi. Oni nisu provodili nikakve upravlja─Źke eksperimente. Izvr┼íenjem kontrolnih eksperimenata bi za┼ítitili i autore i ─Źovje─Źanstvo ove zna─Źajne pogre┼íke.

Ta pogre┼íka je postala osnova za vjerovanje u postojanje svih virusa kao uzro─Źnika bolesti!

Sudski forenzi─Źar, dr. Podbielski, je na zahtjev suda potvrdio da ni jedan autor nije sproveo kontrolne pokuse.

Vrhovni sud u Stuttgartu je 16. velja─Źe 2016. opozvao pogre┼íno done┼íenu optu┼żbu s prve instance, povukao tu┼żbu i pritom se pozvao na sredi┼ínju izjavu dr. Podbielskog u svezi 6 publikacija. Tu┼żitelj je poku┼íao ┼żalbom saveznom sudu da pokrene novi slu─Źaj na vrhovnom sudu.

Kao obrazlo┼żenje je izlo┼żio svoju subjektivnu i fakti─Źki pogre┼ínu percepciju o samom tijeku su─Ĺenja u Stuttgartu, kao i tvrdnju da na┼íe oznake i nazivi o ─Źinjenicama da ospice predstavljaju opasnost po op─çe zdravlje ljudi. Ta tvrdnja tu┼żitelja je jasnim rije─Źima suda odba─Źena. Time je savezni sud potvrdio presudu vrhovnog suda, od 16. velja─Źe 2016. .

Zaklju─Źci

┼áest publikacija dostavljenih u procesu su glavne publikacije za proces “boginje”. Po┼íto je dokazano da pored ovih ┼íest publikacija nema ni jedna publikacija kojom je znanost poku┼íala dokazati postojanje virusa boginja, sve nacionalne i me─Ĺunarodne izjave vezane za infektivnost boginja, korist i u─Źinkovitost cjepiva protiv boginja, su povu─Źene s pravnom osnovom.

Prof.dr. Anette Mankertz, voditeljica nacionalnog instituta za boginje na Robert Koch Institutu, priznala je va┼żnu ─Źinjenicu da se cijepljenjem protiv boginja pove─çao broj slu─Źajeva o┼íte─çenja cijepljenjem, kao i za┼íto i kako MMR cjepivo izaziva autizam.

U procesu je uvedeno u zapisnik i to da, najve─çi njema─Źki znanstveni autoritet u podru─Źju zaraznih bolesti, Robert Koch Institut (RKI), i pored njegove pravne nadle┼żnosti nije uspio testirati navodni virus ospica. RKI tvrdi da su napravili interne studije o virusu ospica, ali odbijaju objaviti rezultate. Hvala na lojalnosti i solidarnosti svima koji su ovu pobjedu u procesu “ospica” u─Źinili mogu─çom.

Vaš dr. Stefan Lanka i Wissenschaft-Plus Team.

Ô×íÔ×í Svjetske vlade znale da MMR cjepivo uzrokuje autizam jo┼í davne 1970. godine

Ô×íÔ×í SVJEDO─îANSTVO: Otac izlije─Źio sina od autizma kojeg je dobio od MMR cjepiva
 
(vaseljenska.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,