Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ZNANSTVENA BOMBA: Ne postoji virus ospica (malih boginja), potvrdio Savezni sud Njemačke! Znanost je pet desetljeća obmanjivala čovječanstvo!

ZNANSTVENA BOMBA: Ne postoji virus ospica (malih boginja), potvrdio Savezni sud Njemačke! Znanost je pet desetljeća obmanjivala čovječanstvo!

male-boginje-ospiceNe postoji virus ospica, potvrdio Savezni sud Njemačke! Znanost je pet desetljeća obmanjivala čovječanstvo!

Cjepivo protiv ospica (morbili, male boginje), protiv kojih se djeca cijepe MMR cjepivom, donijela više štete nego koristi! Prestižni berlinski Institut “Robert Koch”, zanijemio!

“Prof.dr. Anette Mankertz, voditeljica nacionalnog instituta za boginje na Robert Koch Institutu, priznala je važnu činjenicu da se cijepljenjem protiv boginja povećao broj slučajeva oštećenja cijepljenjem, kao i zašto i kako MMR cjepivo izaziva autizam.

Dr. Mankertz je priznala da “virus malih boginja” sadrži stanice s tipičnim komponentama (ribosoma). S obzirom da cjepivo protiv ospica sadrži stanice “cijelih bginja”, ovo cjepivo sadrži vlastite strukture. To objašnjava zašto cjepiva protiv ospica češće izaziva alergijske i autoimune reakcije nego druge cjepiva, piše Brd-schwindel.org.

Forenzičar, profesor Podbielski, naveo je u nekoliko navrata da je tvrdnja RKI o ribosoma u virusu ospica pobijena.

U procesu je uvedeno u zapisnik i to da, najveći njemački znanstveni autoritet u području zaraznih bolesti, Robert Koch Institut (RKI), i pored njegove pravne nadležnosti nije uspio testirati navodni virus ospica. RKI tvrdi da su napravili interne studije o virusu ospica ali odbijaju objaviti rezultate.”

Savezni sud je odlučio: Konačno smo dobili proces “ospice”!

Savezni sud Njemačke je odlučio a civilni senat saveznog suda potvrdio presudu vrhovnog suda, donesenu u Stuttgartu 16. veljače 2016.

“Ne moram isplatiti 100.000 € koje sam ponudio onom tko mi da znanstveni dokaz da postoji navodni virus ospica. Uz to, tužitelj je dužan snositi troškove suđenja.”, objasnio je dr Stefan Lanka, njemački biolog i virolog koji je proveo više godina u sudskom sporu s autoritetima dokazujući svoje tvrdnje.

U sudskom procesu sudjelovalo je 5 stručnjaka koji su pregledali znanstvene rezultate. Svih 5 stručnjaka na čelu s dr. Andreasom Podbjelskim su jednoglasno utvrdili da, ni jedna od 6, na suđenju priloženih publikacija, ne donosi znanstveni dokaz o postojanju virusa boginja.

Genetski opovrgnuta tvrdnja egzistencije.

Na suđenju su priloženi rezultati o istrazi tzv. genetskog otiska navodnog virusa boginja.

Dvija priznata laboratorija, među njima najveći i vodeći genetski institut, neovisno jedni o drugima došli su do identičnih rezultata.

Rezultati su dokazali da su, svih 6 publikacija u procesu “ospica” bile pogrešne, kao i da svi virusolozi kada je riječ o boginjama, do dana današnjeg bili u krivu.

Pogrešno su protumačili normalne sastavne dijelove jedne stanice za sastavni dio navodnog virusa boginja. Na temelju te pogreške su tijekom desetljeća, koliko je trajao jedan koncenzus, normalni stanični sastavni dio predstavljali kao sastavni dio navodnog virusa boginja.

Autori i svi drugi sudionici 6 publikacija nisu primijetili ovu grešku jer bi povrijedili fundamentalnu znanstvenu obvezu, “lege artis” – internacionalna definicija po kojoj znanost radi. Oni nisu provodili nikakve upravljačke eksperimente. Izvršenjem kontrolnih eksperimenata bi zaštitili i autore i čovječanstvo ove značajne pogreške.

Ta pogreška je postala osnova za vjerovanje u postojanje svih virusa kao uzročnika bolesti!

Sudski forenzičar, dr. Podbielski, je na zahtjev suda potvrdio da ni jedan autor nije sproveo kontrolne pokuse.

Vrhovni sud u Stuttgartu je 16. veljače 2016. opozvao pogrešno donešenu optužbu s prve instance, povukao tužbu i pritom se pozvao na središnju izjavu dr. Podbielskog u svezi 6 publikacija. Tužitelj je pokušao žalbom saveznom sudu da pokrene novi slučaj na vrhovnom sudu.

Kao obrazloženje je izložio svoju subjektivnu i faktički pogrešnu percepciju o samom tijeku suđenja u Stuttgartu, kao i tvrdnju da naše oznake i nazivi o činjenicama da ospice predstavljaju opasnost po opće zdravlje ljudi. Ta tvrdnja tužitelja je jasnim riječima suda odbačena. Time je savezni sud potvrdio presudu vrhovnog suda, od 16. veljače 2016. .

Zaključci

Šest publikacija dostavljenih u procesu su glavne publikacije za proces “boginje”. Pošto je dokazano da pored ovih šest publikacija nema ni jedna publikacija kojom je znanost pokušala dokazati postojanje virusa boginja, sve nacionalne i međunarodne izjave vezane za infektivnost boginja, korist i učinkovitost cjepiva protiv boginja, su povučene s pravnom osnovom.

Prof.dr. Anette Mankertz, voditeljica nacionalnog instituta za boginje na Robert Koch Institutu, priznala je važnu činjenicu da se cijepljenjem protiv boginja povećao broj slučajeva oštećenja cijepljenjem, kao i zašto i kako MMR cjepivo izaziva autizam.

U procesu je uvedeno u zapisnik i to da, najveći njemački znanstveni autoritet u području zaraznih bolesti, Robert Koch Institut (RKI), i pored njegove pravne nadležnosti nije uspio testirati navodni virus ospica. RKI tvrdi da su napravili interne studije o virusu ospica, ali odbijaju objaviti rezultate. Hvala na lojalnosti i solidarnosti svima koji su ovu pobjedu u procesu “ospica” učinili mogućom.

Vaš dr. Stefan Lanka i Wissenschaft-Plus Team.

➡➡ Svjetske vlade znale da MMR cjepivo uzrokuje autizam još davne 1970. godine

➡➡ SVJEDOČANSTVO: Otac izliječio sina od autizma kojeg je dobio od MMR cjepiva
 
(vaseljenska.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,