Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ODNIO NAJVEĆU TAJNU U GROB: Preminuo čovjek koji je posljednji hodao Mjesecom i koji se jedini zakleo u Bibliju

ODNIO NAJVEĆU TAJNU U GROB: Preminuo čovjek koji je posljednji hodao Mjesecom i koji se jedini zakleo u Bibliju

covjek-cernan-mjesecBivši američki astronaut Eugene Cernan, posljednji astronaut koji je hodao Mjesecom, umro je u 82. godini života, priopćila je američka svemirska agencija NASA

Cernan, isto tako jedan od prvih ljudi koji je išao u svemirsku šetnju, umro je okružen obitelji, rekla je NASA u priopćenju.

Cernan i kolega astronaut Apolla 17 Harrison Schmitt postali su članovi najeksluzivnijeg kluba u svemiru 11. prosinca kada su stupili iz svojeg lunarnog modula na površinu Mjeseca. Samo još 10 drugih ljudi, sve američki astronauti, je to učinilo ranije, a otada nijedan više.

Tijekom tri dana oni su prešli više od 30 km u lunarnom vozilu i prikupili više od 100 kg kamenja u 22 sata istraživanja kratera i brda.

“Znam da sam se promijenio u protekla tri dana i da više ne pripadam samo Zemlji”, napisao je Cernan, bivši mornarički probni pilot, u svojim memoarima pod naslovom “Posljednji čovjek na Mjesecu”. “Zauvijek ću pripadati svemiru”.

Naime, da je sletanje na Mjesec LAŽ misli čak 52 posto ispitanih Britanaca koji ne vjeruju da je čovjek sletio na Mjesec. Tvrde da je misija Apollo 11 lažirana i da ljudska noga nikada nije kročila na površinu Mjeseca.

Ispitani građani u dobi od 25 do 34 godine najbrojnija su skupina koju su istraživači svrstali među neracionalne jer njih čak 73 posto smatra da je slijetanje na Mjesec lažirano.

Ni stariji nisu mnogo racionalnijih, jer njih 38 posto starijih od 55 godina ne vjeruje da su Neil Armstrong i Buzz Aldrin kročili našim najvećim prirodnim satelitom.

Eugene Cernan se jedini od ostalih 6 astronauta koji su bili na Mjesecu – zakleo u Bibliju. Pogledajte:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
➡ ➡ NASA U PANICI: Istraživanje pokazalo da više od pola Britanaca ne vjeruje da su Amerikanci bili na Mjesecu
 
(dnevnik.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,