Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » CIA NA VRATIMA ZNANSTVENIKA: ‘Ne─çete me u┼íutkati, rak je izlje─Źiv!’

CIA NA VRATIMA ZNANSTVENIKA: ‘Ne─çete me u┼íutkati, rak je izlje─Źiv!’

istrazivac-rakColin Campbell smatra da ga se poku┼íava sprije─Źiti u obznanjivanju njegovih otkri─ça. Kada se vratio iz Kine nakon ┼íto je obavio svoju masovnu epidemiolo┼íku studiju, CIA se pojavila na njegovim vratima…

Colin Campbell ugledni je ameri─Źki znanstvenik i neumorni istra┼żiva─Ź uzroka i posljedica kancerogenih oboljenja. Iznimno je obrazovan i uljudan, ali istovremeno drzak i odva┼żan. Zbog rezultata njegovih istra┼żivanja, ka┼że, na vrata mu je pokucala CIA:

Istra┼żivanje je dokazalo da konzumiranje ┼żivotinjskih proizvoda, uklju─Źuju─çi meso, ribu i mlijeko, pokre─çe kroni─Źne bolesti i o┼íte─çeno zdravlje, predstavljaju─çi ve─çi rizik nego naslje─Ĺe ili okolina ÔÇô tvrdi profesor Campbell koji je povezao kazein, protein iz mlijeka sa rakom dojke.

Njegov ┼żivotni profesionalni fokus bili su rak i prehrana te tvrdi da je globalna i nacionalna borba protiv raka odabrala pogre┼ínog neprijatelja. isklju─Źuje sve oblike dijeta poput Atkinsonove, Paolove ili visokoproteinske dijete. Ne podr┼żava proslavljene lije─Źnike koji propisuju dijete s divljim lososom, skupim travama i suplementima.

On tvrdi da prehrana mo┼że sprije─Źiti i izlije─Źiti rak kao ┼íto mo┼że sprije─Źiti sr─Źane bolesti. Po njegovim rije─Źima, prehrana bogata ┼żivotinjskim proteinima uzrokuje pove─çanu kancerogenu aktivnost.

Colin Campbell je u laboratoriju dokazao da pove─çana konzumacija ┼żivotinjskih proteina aktivira rak, dok ga smanjena konzumacija sprije─Źava. Visokoproteinska prehrana pove─çava replikaciju ─çelija i slobodne radikale kisika povezane sa rakom i starenjem.


Ono što je najzanimljivije, ovaj znanstvenik smatra da nam biljke mogu osigurati sve potrebne proteine.

Nakon 50 godina nutricionisti─Źkih biokemijskih istra┼żivanja, Campbell kazein smatra jednim od najrelevantnijih kemijskih kancerogena ikad identificiranih.

U javnosti se i dalje preporu─Źa konzumacija ┼żivotinja iz komercijalnih interesa. Dok je mlijeko bolje od zasla─Ĺenih napitaka, istra┼żivanja pokazuju da mlije─Źni proizvodi ne pobolj┼íavaju kosti u kasnijem ┼żivotu.

Zapravo, istra┼żivanja su pokazala da je pove─çana konzumacija mlijeka povezana sa rizikom osteoporoze u kasnijem ┼żivotu ÔÇô tvrdi.

The Cornell Chronicle, koji objavljuje Cornell univerzitet, rekao je da ─çe objaviti Campbellov ─Źlanak na prolje─çe. Osoblje je univerzitetu poslalo kopiju ─Źlanka, ali na kraju ipak nije objavljen bez obja┼ínjenja. Campbell je rekao da je ovo samo jo┼í jedan od primjera pritiska industrije na univerzitet.

On smatra da ga se poku┼íava sprije─Źiti u obznanjivanju njegovih otkri─ça.

Kada se vratio iz Kine nakon ┼íto je obavio svoju masovnu epidemiolo┼íku studiju, CIA se pojavila na njegovim vratimaÔÇŽ

Pogledajte njegov video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Dodatni video:
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,