Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVA ‘LA┼ŻNA ZASTAVA’? Amerikanci izdali dramati─Źno upozorenje za blagdane. ISIS sprema nove teroristi─Źke napade po Europi!

NOVA ‘LA┼ŻNA ZASTAVA’? Amerikanci izdali dramati─Źno upozorenje za blagdane. ISIS sprema nove teroristi─Źke napade po Europi!

francuska-napadAmeri─Źki State Department izdao je u ponedjeljak upozorenje za ameri─Źke gra─Ĺane na pove─çani rizik od teroristi─Źkih napada diljem Europe tijekom bo┼żi─çnih i novogodi┼ínjih blagdana

U upozorenju se poziva Amerikance “budu oprezni na blagdanskim doga─Ĺajima na otvorenome i prigodnim sajmovima” te se isti─Źe kako bi turisti trebali izbjegavati velike gu┼żve, ako je mogu─çe”.

State Department skre─çe pa┼żnju na navodno “vjerodostojnu informaciju” da tzv. Islamska dr┼żava, al-Kaida i njihovi suradnici “nastavljaju planirati teroristi─Źke napade u Europi, s fokusom na nadolaze─çe blagdane i s tim povezane doga─Ĺaje”.

U upozorenju se podsje─ça na teroristi─Źke napade u Belgiji, Francuskoj, Njema─Źkoj i Turskoj ranije tijekom godine.

State Department redovito poziva Amerikance na oprez kada se nalaze u inozemstvu, ─Źemu pribjegava radije nego li ozbiljnom upozorenju da se ne putuje na neko odredi┼íte, koje koristi kada je u pitanju neposredna prijetnja.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,