Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVA ‘LAŽNA ZASTAVA’? Amerikanci izdali dramatično upozorenje za blagdane. ISIS sprema nove terorističke napade po Europi!

NOVA ‘LAŽNA ZASTAVA’? Amerikanci izdali dramatično upozorenje za blagdane. ISIS sprema nove terorističke napade po Europi!

francuska-napadAmerički State Department izdao je u ponedjeljak upozorenje za američke građane na povećani rizik od terorističkih napada diljem Europe tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana

U upozorenju se poziva Amerikance “budu oprezni na blagdanskim događajima na otvorenome i prigodnim sajmovima” te se ističe kako bi turisti trebali izbjegavati velike gužve, ako je moguće”.

State Department skreće pažnju na navodno “vjerodostojnu informaciju” da tzv. Islamska država, al-Kaida i njihovi suradnici “nastavljaju planirati terorističke napade u Europi, s fokusom na nadolazeće blagdane i s tim povezane događaje”.

U upozorenju se podsjeća na terorističke napade u Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj i Turskoj ranije tijekom godine.

State Department redovito poziva Amerikance na oprez kada se nalaze u inozemstvu, čemu pribjegava radije nego li ozbiljnom upozorenju da se ne putuje na neko odredište, koje koristi kada je u pitanju neposredna prijetnja.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,