Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » MARIONETA ELITE: Hawking sada predvidio točan datum kraja svijeta!

MARIONETA ELITE: Hawking sada predvidio točan datum kraja svijeta!

stephen-hawkingBritanski znanstvenik Stephen Hawking predvidio je tijekom govora na Oxfordu skori kraj svijeta u narednih tisuću godina, navodi “Daily Mail”

Poznati fizičar je siguran da će život na Zemlji nestati zbog nuklearnog rata, djelatnosti umjetne inteligencije ili genetski konstruiranog virusa.

Hawking je tradicionalno pozvao ljude da bježe s planeta i konstatirao potrebu za stvaranjem naprednih tehnologija za daleke svemirske letove.

Osim toga, istraživač je konstatirao da je u posljednjih 50 godina znanost uznapredovala i da se čovječanstvo približilo shvaćanju svemira.

Sam Hawking je izrazio zadovoljstvo što je sudjelovao u stvaranju niza teorija. Na kraju, znanstvenik se nada da će već u bliskoj budućnosti istraživači iskoristiti gravitacijske valove kako bi razumjeli kakav je bio “veliki prasak”.

Na kraju govora Hawking je pozvao slušatelje da podignu glave i pogledaju na zvijezde, a ne sjediti i gledati vlastite noge, piše “Daily Mail”.

Znanost se očito okrenula tamnoj strani. No iako dođe do kraja svijeta, čovječanstvo će već tada živjeti na Marsu ili Jupiteru. Ili možda neće…
 
(sputniknews.com)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , ,