Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČLAN BILDERBERG GRUPE CARL BILDT POTVRDIO: Trump će uništiti Zapad kakav je svijet znao tijekom proteklih pola stoljeća

ČLAN BILDERBERG GRUPE CARL BILDT POTVRDIO: Trump će uništiti Zapad kakav je svijet znao tijekom proteklih pola stoljeća

carl-bildtPREKO NJEGA SU UZROKOVALI RAT U JUGOSLAVIJI, A ON TVRDI DA TRUMP PODRŽAVA MRAČNE SILE U SVIJETU

Zboru onih koji oplakuju Zapad pridružio se i bivši šef švedske diplomacije Carl Bildt. Onaj preko kojeg su “usrećivali” zemlje biše Jugoslavije.

U autorskom tekstu napisanom za The Washington Post, ocijenio je:

“Dulje od pola stoljeća od završetka Drugog svjetskog rata – to je povijest fenomenalnog uspjeha građenog na slobodi i demokraciji, slobodnoj trgovini i pozdano savezništvu i prijateljstvu. S dolaskom na vlast u SAD Donalda Trumpa – došao je kraj Zapadu kakavog ga je svijet dosad znao“.

Bildt tvrdi sa je u tih pola stoljeća naročite uspjehe postigla Europa i to – zahvaljujući pokroviteljstvu SAD i čvrstim vezama s Washingtonom.

On je uvjeren da je Trump – kada se u vrijeme izborne kampanje sreo sa Nigel Farageom, ideologom Brexita – “uputio signal potpore mračnm silama u raznim zemljama koje pokušavaju uništiti sve što su uspjele ostvariti generacije američkih i europskih političara”.

I to izgovara čovjek, član tajne Bilderberg gupa koja je sa svojim članovima, najmračnija i najsramotnija organizacija u povijesti svijeta.
 

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,