Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ─îLAN BILDERBERG GRUPE CARL BILDT POTVRDIO: Trump ─çe uni┼ítiti Zapad kakav je svijet znao tijekom proteklih pola stolje─ça

ČLAN BILDERBERG GRUPE CARL BILDT POTVRDIO: Trump će uništiti Zapad kakav je svijet znao tijekom proteklih pola stoljeća

carl-bildtPREKO NJEGA SU UZROKOVALI RAT U JUGOSLAVIJI, A ON TVRDI DA TRUMP PODR┼ŻAVA MRA─îNE SILE U SVIJETU

Zboru onih koji oplakuju Zapad pridru┼żio se i biv┼íi ┼íef ┼ívedske diplomacije Carl Bildt. Onaj preko kojeg su “usre─çivali” zemlje bi┼íe Jugoslavije.

U autorskom tekstu napisanom za The Washington Post, ocijenio je:

“Dulje od pola stolje─ça od zavr┼íetka Drugog svjetskog rata – to je povijest fenomenalnog uspjeha gra─Ĺenog na slobodi i demokraciji, slobodnoj trgovini i pozdano savezni┼ítvu i prijateljstvu. S dolaskom na vlast u SAD Donalda Trumpa – do┼íao je kraj Zapadu kakavog ga je svijet dosad znao“.

Bildt tvrdi sa je u tih pola stolje─ça naro─Źite uspjehe postigla Europa i to – zahvaljuju─çi pokroviteljstvu SAD i ─Źvrstim vezama s Washingtonom.

On je uvjeren da je Trump – kada se u vrijeme izborne kampanje sreo sa Nigel Farageom, ideologom Brexita – “uputio signal potpore mra─Źnm silama u raznim zemljama koje poku┼íavaju uni┼ítiti sve ┼íto su uspjele ostvariti generacije ameri─Źkih i europskih politi─Źara”.

I to izgovara ─Źovjek, ─Źlan tajne Bilderberg gupa koja je sa svojim ─Źlanovima, najmra─Źnija i najsramotnija organizacija u povijesti svijeta.
 

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,