Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » NOVI NAPAD KLIMATSKOG ORUŽJA HAARP NA VATIKAN? TORNADO PROTUTNJAO RIMOM! Ima i mrtvih, urušila se zgrada, letjeli krovovi, Koloseum pod vodom

NOVI NAPAD KLIMATSKOG ORUŽJA HAARP NA VATIKAN? TORNADO PROTUTNJAO RIMOM! Ima i mrtvih, urušila se zgrada, letjeli krovovi, Koloseum pod vodom

Vatican-tornadoNakon nedavnog potresa koji je zatresao okolicu Vatikana, stigao je i tornado. Nešto neviđeno već dugi niz godina

Snažan vjetar praćen olujom i mogućim tornadom poharao je tijekom poslijepodneva Rim, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne štete ima i mrtvih.

Zamjenik ministra vanjskih poslova Izraela je rekao: “Posljednji zemljotresi u Italiji su posljedica davanja glasa UNESCO-u u korist Palestine”

Novine Lastamba Italija su reagirale na iste izjave i objavile: “Izjave Ayoob Kare su znak političkih neslaganja između Italije i Izraela.”

Na području čitave Italije i Balkana su se jučer nazirali i skalarni oblaci koji su pokazatelj korištenja HAARP sustava. Takvi isti skalarni oblaci su prethodili velikom potresu koji je pogodio Italiju u kolovozu.

italija-balkan-vrijeme

Jučerašnja satalitska snimka

Stanovništvo je evakuirano, spašeno je petnaestak obitelji, piše Messagero.

U naselju Cesano na krajnjem sjeveru Rima tornado je izazvao smrt umirovljenog vojnika na čiji je automobil palo stablo.

Razorni vjetar izazvao je veliku štetu, letjeli su krovovi, nadstrešnice, rušili su se zidovi.

Prema prvim izvještajima u Ladispoliju je poginuo 47-godišnji Indijac kad je dio zgrade koji se odlomio pao na njega. Drugi je muškarac u kritičnom stanju nakon što je na njega pao stakleni prozor.

U tom su gradu uništene trgovine, vidikovci, srušena su stabla i uništena je javna rasvjeta. Urušila se i platforma željezničke stanice zbog čega je blokirana pruga i promet. Vatrogasci su imali nekoliko stotina intervencija.

U glavnom gradu Italije i slavni se Koloseum našao pod vodom, prenosi Jutarnji.hr.
 

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,