Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » NOVI NAPAD KLIMATSKOG ORU┼ŻJA HAARP NA VATIKAN? TORNADO PROTUTNJAO RIMOM! Ima i mrtvih, uru┼íila se zgrada, letjeli krovovi, Koloseum pod vodom

NOVI NAPAD KLIMATSKOG ORU┼ŻJA HAARP NA VATIKAN? TORNADO PROTUTNJAO RIMOM! Ima i mrtvih, uru┼íila se zgrada, letjeli krovovi, Koloseum pod vodom

Vatican-tornadoNakon nedavnog potresa koji je zatresao okolicu Vatikana, stigao je i tornado. Ne┼íto nevi─Ĺeno ve─ç dugi niz godina

Sna┼żan vjetar pra─çen olujom i mogu─çim tornadom poharao je tijekom poslijepodneva Rim, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne ┼ítete ima i mrtvih.

Zamjenik ministra vanjskih poslova Izraela je rekao: ÔÇťPosljednji zemljotresi u Italiji su posljedica davanja glasa UNESCO-u u korist PalestineÔÇŁ

Novine Lastamba Italija su reagirale na iste izjave i objavile: “Izjave Ayoob Kare su znak politi─Źkih neslaganja izme─Ĺu Italije i Izraela.”

Na podru─Źju ─Źitave Italije i Balkana su se ju─Źer nazirali i skalarni oblaci koji su pokazatelj kori┼ítenja HAARP sustava. Takvi isti skalarni oblaci su prethodili velikom potresu koji je pogodio Italiju u kolovozu.

italija-balkan-vrijeme

Ju─Źera┼ínja satalitska snimka

Stanovništvo je evakuirano, spašeno je petnaestak obitelji, piše Messagero.

U naselju Cesano na krajnjem sjeveru Rima tornado je izazvao smrt umirovljenog vojnika na ─Źiji je automobil palo stablo.

Razorni vjetar izazvao je veliku štetu, letjeli su krovovi, nadstrešnice, rušili su se zidovi.

Prema prvim izvje┼ítajima u Ladispoliju je poginuo 47-godi┼ínji Indijac kad je dio zgrade koji se odlomio pao na njega. Drugi je mu┼íkarac u kriti─Źnom stanju nakon ┼íto je na njega pao stakleni prozor.

U tom su gradu uni┼ítene trgovine, vidikovci, sru┼íena su stabla i uni┼ítena je javna rasvjeta. Uru┼íila se i platforma ┼żeljezni─Źke stanice zbog ─Źega je blokirana pruga i promet. Vatrogasci su imali nekoliko stotina intervencija.

U glavnom gradu Italije i slavni se Koloseum našao pod vodom, prenosi Jutarnji.hr.
 

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,