Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » AMERI─îKA VLADA PONOVO ┼áIRI PANIKU ME─ÉU SVOJIM GRA─ÉANIMA: Dr┼żavne institucije se pripremaju za sudar asteroida sa Zemljom

AMERI─îKA VLADA PONOVO ┼áIRI PANIKU ME─ÉU SVOJIM GRA─ÉANIMA: Dr┼żavne institucije se pripremaju za sudar asteroida sa Zemljom

astaroid-nasaSvaka vijest i astaroidu koji ide prema Zemlji i vje┼żbama koje se provode za sudar asteroida sa Zemljom su napravljene da ┼íire paniku i strah me─Ĺu stanovni┼ítvom, radi bolje manipulacije

Vlasti SAD provele su vje┼żbe u slu─Źaju sudara asteroida sa Zemljom, priop─çio je portal “Space” pozivaju─çi se na izvore iz NASA-e.

U okviru vje┼żbi sudjelovale su nacionalni laboratoriji, veliki dr┼żavni znanstveni i tehnolo┼íki centri, kao i Pentagon.

Scenarij je podrazumijevao pad asteroida promjera 250 metara na ju┼żni dio Kalifornije, a uvje┼żbavali su se koraci koji su neophodni kako bi se za┼ítitili gra─Ĺani i sprije─Źilo ┼íirenje panike.

Kako je ocijenio rukovoditelj znanstvenog centra NASA Tomas Curbuhen, prijetnja od pada asteroida na na┼í planet je realna, ali je danas ─Źovje─Źanstvo spremnije nego ikada prije da se pripremi za tu mogu─çnost i umanji njene posljedice.

Prethodno je NASA pripremila sustav koji će upozoriti o mogućnosti pada asteroida na Zemlju, koji je u stanju locirati bilo koji objekt koji leti ka našoj Plenti na udaljenosti od oko pet dana do sudara.
 
(sputniknews.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,