Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAKON IZBORA DIREKTNO U ZATVOR: Otkriveno da su isti izvori financirali i Hillary Clinton i ISIS! (VIDEO)

NAKON IZBORA DIREKTNO U ZATVOR: Otkriveno da su isti izvori financirali i Hillary Clinton i ISIS! (VIDEO)

hillary-zatvor-izboriNa Pilgerovo pitanje vjeruje li da su isti katarski, saudijski i drugi arapski dužnosnici koji su donirali Zakladu Clinton financirali i ISIS, Assange je odgovorio sa – DA!

Osnivač Wikileaksa Julian Assange u jeku predsjedničke kampanje potpuno je informacijama razgolitio ulogu Hillary Clinton.

Sada je izjavio kako su isti bogati državni dužnosnici Katara i Saudijske Arabije koji su donirali novce humanitarnoj organizaciji Hillary Clinton, financirali su i Islamsku državu. To je u principu javna tajna.

Assange je optužbu na račun Clinton iznio u intervju koji je dao australskom redatelju dokumentarnih filmova Johnu Pilgeru, na ruskoj televiziji RT.

Intervju je održan u ekvadorskoj ambasadi, u kojoj Assange živi od 2012. kada je od Ekvadora dobio politički azil, prema Independentu.

Naime, Pilgerovo pitanje vjeruje li da su isti katarski, saudijski i drugi arapski dužnosnici koji su donirali Zakladu Clinton financirali i ISIS, Assange je odgovorio s – DA.

Ovdje možete poslušati intervju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,