Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » DOSTA IM JE BILO TIRANIJE! Planirali spasiti čovječanstvo uništenjem sustava HAARP na Aljasci

DOSTA IM JE BILO TIRANIJE! Planirali spasiti čovječanstvo uništenjem sustava HAARP na Aljasci

haarp-aljaskaAmerička policija je uhitila dva čovjeka koja su planirala minirati sustav HAARP na Aljasci kako bi “oslobodili ljudske duše”

Projekt za istraživanje ionosfere ratnog zrakoplovstva SAD više puta je bio tema različitih teorija zavjere, između ostalog, kao klimatsko oružje koje može utjecati na um i psihu ljudi na čitavoj planeti.

Dvije osobe su uhićene u okrugu Coffee u američkoj državi Georgiji, prenosi list “Alaska Dispatch News”.

Prilikom pretresa njihovog mjesta boravka otkriven je cijeli arsenal vatrenog oružja, uključujući pušku AR-15, pištolje “Glock”, snajpere “remington” i veliku količinu streljiva.

Plan o toj akciji šerif i njegovi pomoćnici su otkrili za vrijeme istrage o trgovini narkoticima. Narko-biznis je financirao plan osumnjičenih za napad na znanstveno-istraživački centar na Aljasci.

Jedan od detektiva koji je vodio slučaj priopćio je na ispitivanju da su oba prijestupnika govorila da im je “Gospodin naredio” da unište mašinu koja drži duše zaplijenjene.

“Oni su planirali oteti jednog od znanstvenika, čije vozilo i propusnicu bi iskoristili za ulazak na teritorij projekta”, dodao je detektiv.

Mariam Grimes, predstavnica Aljaskog sveučilišta “Fairbanks”, kojoj je Ratno zrakoplovstvo 2015. godine predalo rukovođenje projektom, rekla je da su i ranije prijetili da će uništiti HAARP, ali da još nitko nije ovako daleko došao.

Osumnjičeni su optuženi za nezakonito držanje i promet narkotika i oružja.
 
(sputniknews.com)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , ,