Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Američke tajne službe spremaju teroristički napad ‘pod lažnom zastavom’ uoči izbora?

Američke tajne službe spremaju teroristički napad ‘pod lažnom zastavom’ uoči izbora?

kip-slobode-new-yorkAmerički televizijski kanal CBS prenio je, pozivajući se na izjave anonimnih izvora, da postoje obavještajni podaci o opasnosti od terorističkih napada u tri američke države na dan uoči održavanja predsjedničkih izbora u SAD

Televizijski kanal nije dobio službenu potvrdu ove informacije, ali je prenio komentar predstavnika FBI da su specijalne službe spremne spriječiti eventualne terorističke napade u zemlji.

Prema navodima izvora CBS-a, ciljevi eventualnih napada terorista mogli bi biti države New York, Teksas i Virginia.

Izvori su naveli da se ove informacije još proučavaju. Službe za nacionalnu sigurnost i za borbu protiv terorizma su budne i spremne su zaštite od napada teritoriju SAD.

FBI surađuje s federalnim, državnim i lokalnim kolegama, razmjenjujemo obavještajne podatke i procjenjujemo ih na dnevnoj razini, rekao je predstavnik FBI.

Izbori za predsjednika SAD održavaju se 8. studenog. Kandidat republikanaca je Donald Trump, a demokrata Hillary Clinton.
 
(sputniknews.com)

Zloglasna obitelj Rothschild predsjedničku kampanju Hillary Clinton tajno pomogli sa 150 milijuna dolara
DOSTA IM JE BILO TIRANIJE! Planirali spasiti čovječanstvo uništenjem sustava HAARP na Aljasci

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , ,

reklama