Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Američke tajne službe spremaju teroristički napad ‘pod lažnom zastavom’ uoči izbora?

Američke tajne službe spremaju teroristički napad ‘pod lažnom zastavom’ uoči izbora?

kip-slobode-new-yorkAmerički televizijski kanal CBS prenio je, pozivajući se na izjave anonimnih izvora, da postoje obavještajni podaci o opasnosti od terorističkih napada u tri američke države na dan uoči održavanja predsjedničkih izbora u SAD

Televizijski kanal nije dobio službenu potvrdu ove informacije, ali je prenio komentar predstavnika FBI da su specijalne službe spremne spriječiti eventualne terorističke napade u zemlji.

Prema navodima izvora CBS-a, ciljevi eventualnih napada terorista mogli bi biti države New York, Teksas i Virginia.

Izvori su naveli da se ove informacije još proučavaju. Službe za nacionalnu sigurnost i za borbu protiv terorizma su budne i spremne su zaštite od napada teritoriju SAD.

FBI surađuje s federalnim, državnim i lokalnim kolegama, razmjenjujemo obavještajne podatke i procjenjujemo ih na dnevnoj razini, rekao je predstavnik FBI.

Izbori za predsjednika SAD održavaju se 8. studenog. Kandidat republikanaca je Donald Trump, a demokrata Hillary Clinton.
 
(sputniknews.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , ,