Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Zloglasna obitelj Rothschild predsjedničku kampanju Hillary Clinton tajno pomogli sa 150 milijuna dolara

Zloglasna obitelj Rothschild predsjedničku kampanju Hillary Clinton tajno pomogli sa 150 milijuna dolara

hillary-rothschildFOND CLINTONOVIH JE GIGANTSKA STRUKTURA ZA KUPNJU I PRODAJU UTJECAJA

Američki investicijski analitičar Charles Ortel, koji je proučio operacije fonda Bill i Hillary Clinton – “Clinton Foundation” – ocijenio je da je to “gigantska struktura za kupovinu utjecaja”.

“Clintonovi su otvoreni za vođenje biznisa. Njihov fond je umiješan u nezakonito djelovanje po cijelom svijetu. Taj fond je – gigantski fond koji funkcionira na podmićivanju. Neki ljudi mogu doniraju Clintonovima prilično skromne sume, a preko njih sebi osiguravaju korist koja se mjeri stotinama milijuna ili čak milijardama dolara”.

Prema njegovim podacima, Clinton Foundation je počela djelovati u inozemstvu od 2001. godine iako za to nije ni tražila ni dobila dozvolu.

Dok je Hillary bila državni sekretar SAD – fond je dobio od vlada drugih država stotine milijuna. Mnoge od njih imale su dobre odnose sa State Departmanom.

Ortel procjenjuje da je obnavljanje istrage povodom elektronske prepiske Clintonove znak da za to postoje ozbiljni razlozi.

On smatra da će Barack Obama – ako Donald Trump bude izabran za predsjednika SAD – biti u velikom iskušenju da abolira Clintonove – prije nego što preda vlast Trumpu.

Međutim, pitanje je – da li će se usuditi.

Hakeri iz organizacije Anonymous objavili su da se – upadom u kompjutere Fonda Bradley (Bradley Foundation) – domogli 30GB podataka koji su, najvjerojatnije, svjedočanstvo da je bilo pranja novca među tvrtkama koje upravljaju aktivama obitelj američkih oligarha Rothschilda (Rothschild Asset management, Inc.) i izborne kampanje Hillary Clinton preko Clinton Foundation .

Još konkretnije: tvrde da su “napipali” – iako je Hillary i u kampanji i pred bankarima Deutsche Bank poricala da je išta primila od Rothschilda – da je fond Rothschilda preko fonda Bradley pomogao njenu izbornu kampanju sa 150 milijuna dolara.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,