Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » NATO SAVEZ BI SE TREBAO RASPUSTITI NAKON OVOGA! Putin priznao: ‘Rusija neće napadati nikoga, to je glupo i smiješno’ (VIDEO)

NATO SAVEZ BI SE TREBAO RASPUSTITI NAKON OVOGA! Putin priznao: ‘Rusija neće napadati nikoga, to je glupo i smiješno’ (VIDEO)

putin-napadanje-liceŽaleći se na zapadnu “histeriju” i njihovih predviđanja ruskih vojnih napada na zemlje članice NATO-a, hrabri ruski predsjednik Vladimir Putin je nastojao riješiti dvije dobre godine takvih predviđanja s jasnim uvjerenjem da “Rusija ne želi napadati nikoga”

Putin je optužio zapadne zemlje da imaju “mitske, snove koji su prešli u realne probleme”, te je inzistirao na ideji da Rusija ide u napad je “jednostavno glupo i nerealno.”

Dodao je kako vjeruje da je se takva ideja igra od strane Zapada da bi opravdali veću vojnu potrošnju.

Ruski predsjednik je također tražio da se odbace optužbe da on kuje zavjeru kako bi pridobio američke izbore u svoju korist, uz napomenu da je SAD velika sila, a ne neka banana republika s kojom se lako manipulira. Rusija je u više navrata negirala sudjelovanje u takvim zavjerama.

NATO je igrao na rusku prijetnju da bi na taj način opravdao slanje više od 40.000 vojnika kopnenih snaga na ruske granice, čiji se broj svakodnevno povećava.

Takva predviđanja su započela nakon svrgavanja pro-ruske vlade u Ukrajini koje je dovelo do građanskog rata u toj zemlji, nakon čega su vođe NATO saveza predviđali brzbroj puta da će se uskoro ruski tenkovi valjati preko Ukrajine u zemlje NATO-a.

Pogledajte Putinov govor:

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,