Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NASLOVNICA GUARDIANA: ‘JEDAN 16-GODIŠNJI MIGRANT PLAČE …’

NASLOVNICA GUARDIANA: ‘JEDAN 16-GODIŠNJI MIGRANT PLAČE …’

16-godina-migrantOva slika “16-godišnjeg” migranta koji plače – trenutno ispunjava naslovnicu The Guardiana i nije nimalo tužna, jer se radi o naočitijem primjeru manipulacije medija

Smilujte se jadnom i nevinom malom djetetu?

“16-godišnji imigrant iz Etiopije plače, dok čeka registraciju u centru za obradu podataka u improviziranom izbjegličkom logoru u blizini Calaisa”, glasi naslov fotografije. Čitavu naslovnicu možete pogledati OVDJE.

Slika je stavljena pod glavni naslov članka koji glasi: “Vijeće odoljelo pritisku da se djecu odvedu iz zloglasnog imigrantskog logora Calais”.

To uplakano “dijete” bi trebalo Britance navesti da se osjećaju krivima i tražiti da njihova vlada dopustiti ulazak “djece” poput njega u svoju zemlju.

Nedavno je Josef Milerad, švedski pedijatar, pregledao velik broj migranata koji za sebe tvrde da su djeca koja su bez pratnje došla u Švedsku

“Nekima od njih je definitivno između 30 i 40 godina”, kaže on, a čak 40% njih je između 20 i 25 godina. No, “djecu” ne možete protjerati niti im odbiti azil, a oni dokumenata nemaju.

Švedske vlasti su mnoge imigrante koji čak imaju sijedu kosu svrstale u maloljetnike, jer su oni tvrdili da su maloljetni, a nisu imali nikakve dokumente!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,