Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Saborski zastupnik Ivan Pernar zatražio stanku zbog vijesti na portalu Novi Svjetski Poredak! Hrvatska šalje vojnike u rat sa Rusijom (VIDEO)

Saborski zastupnik Ivan Pernar zatražio stanku zbog vijesti na portalu Novi Svjetski Poredak! Hrvatska šalje vojnike u rat sa Rusijom (VIDEO)

pernar-nato-sabor“Zatražio sam stanku u ime našega kluba zbog toga što sam na stranici Novi Svjetski Poredak pročitao da Hrvatska šalje naše vojnike na Rusku granicu”, rekao je hrabri saborski zastupnik Ivan Pernar na današnjem zasijedanju

“Čitam u medijima ovih dana da Hrvatska šalje našu vojsku na rusku granicu i da nam glavni tajnik NATO-a zahvaljuje na tome, pa će kao 1941. naš vojska biti tamo pod njemačkim zapovjedništvom.”

“Ta odluka je iracionalna, pogrešna i suluda i javnosti ni u Hrvatskoj ni u Njemačkoj ne odgovara ta odluka.”

Živio sam u Njemačkoj i kad ih pitate bi li opet u rat na rusku granicu, odgovor je “milijun posto ne” – prigovorio je Pernar te dodao kako se javnost šokira s “tobožnjom ruskom opasnošću”.
 

 
Laž koja nema veze s zdravom pameću je da će Rusija napasti Europu. Samo Sabor ima mandat da šalje vojsku van zemlje, a nismo donijeli takvu odluku. Šokiralo me da piše da će Sabor odlučiti, a odluka već donijeta.

Zašto nema rasprave o ovom pitanju, to nam se servira kao zdravo za gotovo i pozivam sve zastupnike koji to podržavaju neka prvi uzmu uniformu i oružju i idu na tu granicu, a nas protiv rata ostave ovdje – nastavio je Pernar dok su zastupnici u sabornici počeli negodovati.

Vi iz HDZ-a se smijete, vi ste već jednom slali ljude u rat, i u to vrijeme pokrali državu, sad spremate novu privatizacijsku pljačku, ali ovaj put šaljete ljude gdje nema potrebe da idu.

Dužnost naših vojnika je da štite naše granice, ne tuđe. Ovo je dio propagande Washingtona i sluganjskih vlada u EU, Rusija ne predstavlja nikome prijetnju, to je sve jedna velika kampanja pranja i ispiranja mozga, huškačka propaganda – naglasio je Pernar te dodao kako se ljudi ne plaše rata s Rusijom, već većih poreza, dizanja cijene struje.

Umjesto da odvajamo za siromašne mi vidimo da naš poraz planiraju kanalizirati u vojnu opremu, čini se da je zadnji rat koji ova država planira pokrenuti rat protiv siromaštva – zaključio je Pernar.

Točno je da će Sabor odlučivati o tome, ali KADA?

HDZ-ov Miro Kovač, bivši ministar vanjskih poslova, javio se kako bi kazao da članstvo u NATO savezu i EU uz određena prava traži i određene obveze.

Ušli smo u NATO savez i EU i to članstvo nosi odgovarajuću sigurnost, omogućava nam prosperitet, ali nosi i obveze pomagati svojim saveznicima. Točno je da će Sabor odlučivati o tome hoćemo li slati vojsku van područja RH.

Kad ste u jednom klubu imate prava i obveze, ali važno je da svi budemo trezveni, studiozni, lijepo je biti u medijima, ali imamo odgovornost prema građanima da budemo studiozni i korektni, a ne svaki put privučeni od populizma koji nam se svima nameće u svijetu gdje dominiraju javna glasila.

Naš premijer je danas u BiH koju također želimo privući u EU i NATO, i sve druge države, jer je to garancija za RH i EU da imamo sigurnost i stabilnost – poručio je Kovač.

Bogatiji još bogatiji, a građani i siromašni bit će još siromašniji

Javio se i SDP-ov Gordan Maras koji je dodao kako jedino Sabor može slati vojsku van granica RH te zbog toga traži od vladajućih da se ne igraju i ne krše Ustav dok se Sabor o toj temi ne očituje.

A neodgovorni pojedinci iz vladajuće koalicije neka ne govore o tome dok Sabor ne donese odluku, oni su ti koji dovode u zabludu građane – kazao je Maras te se osvrnuo i na najavu porezne reforme.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/pernari

Pogledajte izlaganje Ivana Pernara nakon prijašnje zatražene stanke:
 

 
(vecernji.hr)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,