Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ROBERTS: Izbori su nepotrebni, masonska oligarhija je već odabrala Hillary Clinton

ROBERTS: Izbori su nepotrebni, masonska oligarhija je već odabrala Hillary Clinton

trump-hillary“OLIGARHIJA JE VEĆ IZABRALA HILLARY CLINTON, NJEZINI SURADNICI UVELIKO ZALAZE U BIJELU KUĆU”, KAŽE PAUL CRAIG ROBERTS

Postaje sve očitije da je američka oligarhija proglasila Hillary Clinton kao novog predsjednika Sjedinjenih Država.

Zato su njezini suradnici već počeli zalaziti u kabinete Bijele kuće, a budući da se to događa prije nego što su predsjednički izbori održani – to je signal da će sami izbori biti krivotvoreni.

Donald Trump je izjavio da neće priznati rezultate izbora ako budu krivotvoreni. Novinari su se odmah obrušili na njega, optužujući ga da “diskreditira američku demokraciju”, da “narušava američke tradicije” i da će krenuti “protiv volje naroda”.

Međutim, u suštini je krivotvorenje izbornih rezultata “američka tradicija”.

Izbori se u SAD falsificiraju na državnoj, federalnoj i lokalnoj razini.

Gradonačelnik Chicaga – Richard Daily – ukrao je glasove John Kennedyju, a Vrhovni sud SAD je ukrao glasove u korist Ala Gora na izborima održanim 2000-te godine.

Javna tajna je bilo nepodudaranje rezultata dobivenih anketiranjem onih koji su izlazili s biračkih mjesta i onoga što su pokazali šifrirani kompjuteri.

Pokret za prava crnaca borio se protiv krivotvorenja izbora tijekom nekoliko desetljeća. Crncima nisu dozvoljavali ni da se registriraju radi glasovanja, a ako su i dozvoljavali – u mjestima gdje žive bilo premalo biračkih mjesta.

Međutim, crnci koje su na strani Clintonove osudili su Trumpovu izjavu o problematičnim rezultatima izbora u SAD.

Podmitljivi novinari demoniziraju Trampa zato što oni znaju da će izbori biti namješteni i da je neophodno da prikriju njihovo krivotvorenje.

Uostalom, ne treba vjerovati ni informacijama da Hillary vodi u izbornoj utrci. Falsificiraju se i rejtinzi, a to se čini s namjerom da se kod Trumpovih pristalica ubije želja da uopće izađu na birališta i glasuju.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,