Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » VODE─ćI SVJETSKI ZNANSTVENIK O CHEMTRAILSIMA: ‘Dokazao sam namjerno trovanje ─Źovje─Źanstva – najugro┼żenije su trudnice, djeca i starci!’

VODE─ćI SVJETSKI ZNANSTVENIK O CHEMTRAILSIMA: ‘Dokazao sam namjerno trovanje ─Źovje─Źanstva – najugro┼żenije su trudnice, djeca i starci!’

marvin-nebo-chemVjerujete da nas prskaju chemtrailsima? Ne vjerujete? Nije ni bitno jer dok raspravljamo svašta se nešto odvija u podzemlju i nadzemlju, nad našim glavama, vjerovali vi u to ili ne

Ali mo┼żda je bolje otvoriti o─Źi i poslu┼íati rije─Źi jednog vode─çeg svjetskog znanstvenika izuzetno priznatog u znanstvenim krugovima, pogotovo u podru─Źju nuklearne kemije, sa Sveu─Źili┼íta u Kaliforniji J. Marvin Herndon koji je nedavno izdao znanstveni rad pod nazivom ÔÇśAluminijsko trovanje ─Źovje─Źanstva i Zemlje tajnim geoin┼żenjering aktivnostimaÔÇÖ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i ─Źovje─Źanstvu.

Nakon objavljene studije dao je intervju za Activist Post u kojemu je objasnio da su ga chemtrailsi po─Źeli zanimati u prolje─çe 2014. godine kako je primjetio da se intezitet zapra┼íivanja itekako pove─çao.

ÔÇśIna─Źe plavo nebo, odjednom je bilo zasuto tamnim, umjetnim oblacima. Kao znanstvenik ali i kao gra─Ĺanin San Diega nisam mogao pustiti svoje misli na miru, ve─ç sam morao istra┼żiti tvari koje su toliko o─Źite, i koje smo prisiljeni udisatiÔÇÖ, rekao je u intervjuu dodao: ÔÇśObjavio sam prvi znanstveni rad na tu temu, a uzorke istra┼żivanja prikupio sam sam.

ÔÇśRezultati mojeg istra┼żivanja pokazuju da se u teku─çem stanju prska aluminij uz mnoge druge po ─Źovje─Źanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadr┼żi velike doze tako─Ĺer aluminja, a ┼íto treba pokrenuti brojna zdravstvena pitanjaÔÇÖ rekao je dodav┼íi da je o rezultatima svog istra┼żivanja obavijestio i Ameri─Źki nacionalni institut za zdravlje koji po njegovu mi┼íljenju tako─Ĺer sudjeluje u projektu ÔÇśtrovanjaÔÇÖ ─Źovje─Źanstva.

Na pitanje je li trovanje ─Źovje─Źanstva po─Źelo izvje┼í─çem UN-a i 1988. godine, Herndon je odgovorio potvrdno i rekao da je UN u to uklju─Źen isklju─Źivo zbog mo─çi, kontrole i novca.

Teorija o ÔÇśklimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, tvrdi Herndon i dodaje da je to samo paravan za ÔÇśklimatsko oru┼żje protiv ─Źovje─ŹanstvaÔÇÖ. ÔÇśVelik je transfer novca uklju─Źen u tu igru- tvrdi.


U po─Źetku se geoin┼żenjering koristio u poljoprivredi, nakon toga u vojne svrhe, a onda su smislili globalno zatopljenje od ─Źega vrhu┼íka ima politi─Źke i financijske koristi.

Herndon je u radu jasno napisao: ÔÇÖGlobalno, u posljednjih deset godina ili vi┼íe, uz dramati─Źno pove─çanje intenziteta, na┼í planet se namjerno i trajno izlo┼że neprirodnim tvarima koje osloba─Ĺaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u na┼í okoli┼í.

I da napomenem, sve se to doga─Ĺa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istra┼żivanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shva─çanja kako te toksi─Źne tvari zapravo utje─Źu na ─Źovjeka i na planetuÔÇÖ. Nadalje, Herndon pi┼íe i ┼íokira svjetsku javnost: ÔÇśOd prolje─ça 2014. godine, primijetio sam umre┼żenu pojavu toksi─Źnih geoin┼żenjering staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se mije┼íaju sa zrakom koji udi┼íemo.

Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da ina─Źe plavo nebo postane potpuno obla─Źno s primjesama umjetnih oblaka.

Posve uznemiruju─çe, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugro┼żenije ─Źlanove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunolo┼íkim i di┼ínim sustavomÔÇÖ.

Izjave ovog znanstvenika jako su uznemirile svijet, upravo zbog toga ┼íto mnogi ljudi pored zdravih o─Źiju ne vide i ne ┼żele vidjeti ┼íto se doga─Ĺa.

No, ukoliko je tajno zapra┼íivanje ─Źovje─Źanstva prevr┼íilo toliku mjeru da se pojedini znanstvenici javno obra─çaju javnosti, vjerujte stanje je izuzetno alarmantno i pogubno za ljude. Vrijeme je da svijet ─Źuje istinu! Oni se opako igraju ─Źovje─ŹanstvomÔÇÖ!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , ,