Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » EKSKLUZIVNO: ASSANGE JE MRTAV ILI U PRITVORU – ‘SMRTNI PREKIDAČ’ AKTIVIRAN!? WikiLeaks objavio OGROMNU, nikad viđenu arhivu

EKSKLUZIVNO: ASSANGE JE MRTAV ILI U PRITVORU – ‘SMRTNI PREKIDAČ’ AKTIVIRAN!? WikiLeaks objavio OGROMNU, nikad viđenu arhivu

assange-liceOgromna arhiva tajnih dokumenata (link) je otvorena za javnost na web stranici WikiLeaksa u bojazni da bi to mogao biti prekidač smrtne opasnosti po život Julian Assangea, što bi moglo značiti da je bilo u pritvoru ili mrtav

U tišini je WikiLeaks objavio datoteke koje sadrže vrhunske tajne podatke iz svih krajeva svijeta, uključujući stotine datoteka koje se odnose na američku vojsku, Kremlj, Izrael, kraljevske obitelji, scijentologiju, tajna društva, multinacionalne korporacije, pa čak i zip datoteka pod nazivom Steve Jobs HIV.

U prikazu sa mračnim humorom, svaka datoteka i mapa je vremenski označena 01.01.1984.

U prošlosti je WikiLeaks je saopćio javnosti postojanje “prekidača mrtvog čovjeka” Julian Assangea.

U suštini to je način na koji se elita i vlade obeshrabruju da provedu atentat, u kojem bi u protivnom ogromno otkriće tajnih dokumenata bilo automatski objavljeno, ako Assange bude u pritvoru ili je mrtav.

Za razliku od uobičajenih Wikileaksovih objava u javnosti, službeni Twitter račun nije spomenuto objavljivanje ovih masovnih direktorija za javnost, povećavajući sumnje da je to bila automatski namještena objava.

Strahovi oko sigurnosti Julian Assangea su rasli poslijednjih nekoliko tjedana, kada je američka vlada pritisnula Ekvador da ukine WikiLeaksovom utemeljitelju pristup internetu.
 

 
Sljedeći dan se pojavio neobičan niz zagonetnih tweetova koje je objavio WikiLeaks, što je izazvalo strahovanja da je uključen “prekidač mrtvog čovjeka”.

Oslobađanje ogromne mape datoteka, otkrivajući tajne iz područja i svih krajeva svijeta, je bez presedana.

Wikileaks obično pušta i objavljuje tajne datoteke u vrlo biranim i objavljeni serijama u pratnji medijske kampanje.

Proširite i podijelite ove korisne informacije u doba kada je istina jedina nit vodilje u svijetu.

lista-wiki
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,