Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » EKSKLUZIVNO: ASSANGE JE MRTAV ILI U PRITVORU – ‘SMRTNI PREKIDA─î’ AKTIVIRAN!? WikiLeaks objavio OGROMNU, nikad vi─Ĺenu arhivu

EKSKLUZIVNO: ASSANGE JE MRTAV ILI U PRITVORU – ‘SMRTNI PREKIDA─î’ AKTIVIRAN!? WikiLeaks objavio OGROMNU, nikad vi─Ĺenu arhivu

assange-liceOgromna arhiva tajnih dokumenata (link) je otvorena za javnost na web stranici WikiLeaksa u bojazni da bi to mogao biti prekida─Ź smrtne opasnosti po ┼żivot Julian Assangea, ┼íto bi moglo zna─Źiti da je bilo u pritvoru ili mrtav

U ti┼íini je WikiLeaks objavio datoteke koje sadr┼że vrhunske tajne podatke iz svih krajeva svijeta, uklju─Źuju─çi stotine datoteka koje se odnose na ameri─Źku vojsku, Kremlj, Izrael, kraljevske obitelji, scijentologiju, tajna dru┼ítva, multinacionalne korporacije, pa ─Źak i zip datoteka pod nazivom Steve Jobs HIV.

U prikazu sa mra─Źnim humorom, svaka datoteka i mapa je vremenski ozna─Źena 01.01.1984.

U pro┼ílosti je WikiLeaks je saop─çio javnosti postojanje “prekida─Źa mrtvog ─Źovjeka” Julian Assangea.

U su┼ítini to je na─Źin na koji se elita i vlade obeshrabruju da provedu atentat, u kojem bi u protivnom ogromno otkri─çe tajnih dokumenata bilo automatski objavljeno, ako Assange bude u pritvoru ili je mrtav.

Za razliku od uobi─Źajenih Wikileaksovih objava u javnosti, slu┼żbeni Twitter ra─Źun nije spomenuto objavljivanje ovih masovnih direktorija za javnost, pove─çavaju─çi sumnje da je to bila automatski namje┼ítena objava.

Strahovi oko sigurnosti Julian Assangea su rasli poslijednjih nekoliko tjedana, kada je ameri─Źka vlada pritisnula Ekvador da ukine WikiLeaksovom utemeljitelju pristup internetu.
 

 
Sljede─çi dan se pojavio neobi─Źan niz zagonetnih tweetova koje je objavio WikiLeaks, ┼íto je izazvalo strahovanja da je uklju─Źen “prekida─Ź mrtvog ─Źovjeka”.

Osloba─Ĺanje ogromne mape datoteka, otkrivaju─çi tajne iz podru─Źja i svih krajeva svijeta, je bez presedana.

Wikileaks obi─Źno pu┼íta i objavljuje tajne datoteke u vrlo biranim i objavljeni serijama u pratnji medijske kampanje.

Proširite i podijelite ove korisne informacije u doba kada je istina jedina nit vodilje u svijetu.

lista-wiki
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,