Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Statua gole Hillary Clinton s krvavim kopitima izazvala nered me─Ĺu gra─Ĺanima New Yorka! (VIDEO)

Statua gole Hillary Clinton s krvavim kopitima izazvala nered me─Ĺu gra─Ĺanima New Yorka! (VIDEO)

hillary-statuaBizarna statua gotovo gole Hillary Clinton pojavila se usred New Yorka i izazvala odu┼íevljenje me─Ĺu prisutnima nakon ─Źega je uslijedio nered

Kip predsjedni─Źke kandidatkinje demokrata Hillary Clinton u prirodnoj veli─Źini postavljena je ispred jedne stanice metroa u New Yorku, nakon ┼íto su se statue nagog republikanskog kandidata Donalda Trumpa pojavile na nekoliko javnih mjesta u SAD.

U utorak se u financijskoj ─Źetvrti na Manhattanu pojavio kip razgoli─çene Clintonove s kopitima i bankara s Wall Streeta koji gura svoju glavu prema njezinim grudima, koja je izazvala kaos.

Izbila je ┼żestoka rasprava izme─Ĺu o─Źigledne pristalice Hillary Clinton i umjetnika, za kojeg se navodi da je 27-godi┼ínji Anthony Skioli.

Podsjetimo, tijekom politi─Źke kampanje uo─Źi izbora za predsjednika SAD nedavno su se pojavile i statue nagog Donalda Trumpa u prirodnoj veli─Źini na javnim mjestima u nekoliko ameri─Źkih gradova.

Na video snimku koji je objavio New York Daily News prikazana je jedna ┼żena koja je sprje─Źavala ljude da podignu oborenu statuu Hillary Clinton gaze─çi je, nakon ─Źega je sjela na nju.

Izborni sto┼żer Hillary Clinton nije bio dostupan za komentar, navodi agencija AP.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , ,