Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Statua gole Hillary Clinton s krvavim kopitima izazvala nered među građanima New Yorka! (VIDEO)

Statua gole Hillary Clinton s krvavim kopitima izazvala nered među građanima New Yorka! (VIDEO)

hillary-statuaBizarna statua gotovo gole Hillary Clinton pojavila se usred New Yorka i izazvala oduševljenje među prisutnima nakon čega je uslijedio nered

Kip predsjedničke kandidatkinje demokrata Hillary Clinton u prirodnoj veličini postavljena je ispred jedne stanice metroa u New Yorku, nakon što su se statue nagog republikanskog kandidata Donalda Trumpa pojavile na nekoliko javnih mjesta u SAD.

U utorak se u financijskoj četvrti na Manhattanu pojavio kip razgolićene Clintonove s kopitima i bankara s Wall Streeta koji gura svoju glavu prema njezinim grudima, koja je izazvala kaos.

Izbila je žestoka rasprava između očigledne pristalice Hillary Clinton i umjetnika, za kojeg se navodi da je 27-godišnji Anthony Skioli.

Podsjetimo, tijekom političke kampanje uoči izbora za predsjednika SAD nedavno su se pojavile i statue nagog Donalda Trumpa u prirodnoj veličini na javnim mjestima u nekoliko američkih gradova.

Na video snimku koji je objavio New York Daily News prikazana je jedna žena koja je sprječavala ljude da podignu oborenu statuu Hillary Clinton gazeći je, nakon čega je sjela na nju.

Izborni stožer Hillary Clinton nije bio dostupan za komentar, navodi agencija AP.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , ,