Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, MEDIJI » Šerif okruga Milwaukee optužio Bijelu kuću za korupciju i ocijenio da je došlo ‘vrijeme bunta’

Šerif okruga Milwaukee optužio Bijelu kuću za korupciju i ocijenio da je došlo ‘vrijeme bunta’

bunt-serifŠerif županije Milwaukee u američkoj državi Wisconsin – David Clark – ocijenio je da su vlasti Sjedinjenih država korumpirane i da je došlo “vrijeme bunta”

Na svom Twitteru je napisao: “Nečuveno je koliko su naše vladine institucije – Bijela kuća, Ministarstvo pravde i veliki mediji – korumpirani. A sve što mi činimo je cviljenje. Došlo je vrijeme vila i baklji“.

Ovom svom tekstu, Clark je pridodao fotografiju na kojoj se vide razjareni ljudi s bakljama, vilama, drvenim palicama i drugim oružjem.

Clark je simpatizer Demokratske partije, ali je pred kamerom prorepublikanskog telekanala Fox News rekao da je uvjeren da je administracija SAD “utonula u korupciju” i da je samo Donald tramp u stanju razbiti taj “washingtonski kartel”.

Govoreći o Hillary Clinton – predsjedničkoj kandidatkinji svoje partije – naglasio je da njoj ne bi povjerio ni da mu “psa izvodi u šetnju”.

Clark je poznat po svom “oštrom jeziku”, ali se smatra jednim od najboljih čuvara zakona u SAD.

Nagradu “Šerif godine” dobio je 2013-te, a prošle godine nagradu – “Za hrabrost pod vatrom”.

Clark ne krije da mu se sviđa što je Trump tijekom predsjedničke kampanje zaoštrio problem korumpiranosti američke vlasti.
 
(fakti.org)

Filed under: GLOBALNA KRIZA, MEDIJI · Tags: , , , , ,