Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BEČ POD OPSADOM: Video koji je nasilno skinut sa Facebooka nakon milijuna pogleda, ponovo došao u javnost. Vjersko divljanje migranta!

BEČ POD OPSADOM: Video koji je nasilno skinut sa Facebooka nakon milijuna pogleda, ponovo došao u javnost. Vjersko divljanje migranta!

migrant-becGrađani u glavnom gradu Austrije nije mogao vjerovati svojim očima kad su vidjeli izbjeglicu u kako se čini – ekstremnom vjerskom bjesnilu

Video je na Facebooku objavila djevojka Betul Arslan prije 2 dana uz riječi:

“Ovo se upravo dogodilo! U 10. okrugu Absberggasse.

Nisam rasist, ni mrzitelj izbjeglica! Ne bih željela ovdje izložiti nikoga!

Video bi trebao predstavljati cijelu tu dramu o izbjeglicama i njihovim problemima! Kako ih itko može slušati pažljivo i razumjeti njegovu psihu!”, napisala je Betul.

Video je samo nakon 4 sata od objave imao preko 30 tisuća shareova i preko milijun pogleda. Nakon toga je samo nestao sa Facebooka. Redakcija portala Novisvjetskiporedak.com je baš u tom trenutku htjela objaviti dotični video kada je maknut sa Facebooka.

Ako ste mislili da će snimatelj ovog videa ostati ravnodušan na cenzuru, video se ponovo pojavio, ali sada na najpoznatijem američkom alternativnom portalu Infowars.

U videu se čuje kako izbjeglica izvikuje ime Vladimira Putina i nakon toga “Allahu Akbar” dok se baca pod tramvaj, baca se na automobile i penje se na tramvaj dovodeći se u opasnost da ga ubije struja.

Građani Beča su šokirano promatrali i nitko od građana ga nije mogao smiriti. Pogledajte video:
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,