Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN O SUKOBU SA AMERIKOM: Nije počelo u Siriji već s pijanim Jelcinom i Primakovom u Jugoslaviji, ja sam malo drugačiji od njih!

PUTIN O SUKOBU SA AMERIKOM: Nije počelo u Siriji već s pijanim Jelcinom i Primakovom u Jugoslaviji, ja sam malo drugačiji od njih!

putin-glavaPogoršanje odnosa na relaciji Moskva – Washington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, već je sve počelo još raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin u untervjuu na BRIKS summitu

Vladimiru Putinu je po završetku summita BRIKS u indijskom gradu Goa bilo postavljeno i pitanje koje je uključivalo polutvrdnju da su se rusko-američki odnosi pokvarili zbog Sirije.

Upitan da li su se odnosi između Rusije i SAD pogoršali zbog Sirije, Putin je na konferenciji za novinare završnog dana summita BRIKS-a u Indiji, odgovorio: “Griješite, sjetite se što se dogodilo u Jugoslaviji – odatle je sve počelo”.

“Ja tada nisam ni bio predsjednik. Međutim, jesam li ja okrenuo zrakoplov nad Atlantikom? To je bio Jevgenij Primakov”, rekao je ruski lider, a prenosi Sputnjik.

“Usput, Boris Jeljcin je bio poseban. Kada je zauzeo prilično čvrst stav o pitanju Jugoslavije, odmah su se svi počeli prisjećati kako je volio popiti.

Tako je započeta diskreditacija. Eto, odatle je sve počelo”, istaknuo je Putin.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet.rs,Tanjug)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,