Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN O SUKOBU SA AMERIKOM: Nije po─Źelo u Siriji ve─ç s pijanim Jelcinom i Primakovom u Jugoslaviji, ja sam malo druga─Źiji od njih!

PUTIN O SUKOBU SA AMERIKOM: Nije po─Źelo u Siriji ve─ç s pijanim Jelcinom i Primakovom u Jugoslaviji, ja sam malo druga─Źiji od njih!

putin-glavaPogor┼íanje odnosa na relaciji Moskva – Washington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, ve─ç je sve po─Źelo jo┼í raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin u untervjuu na BRIKS summitu

Vladimiru Putinu je po zavr┼íetku summita BRIKS u indijskom gradu Goa bilo postavljeno i pitanje koje je uklju─Źivalo polutvrdnju da su se rusko-ameri─Źki odnosi pokvarili zbog Sirije.

Upitan da li su se odnosi izme─Ĺu Rusije i SAD pogor┼íali zbog Sirije, Putin je na konferenciji za novinare zavr┼ínog dana summita BRIKS-a u Indiji, odgovorio: “Grije┼íite, sjetite se ┼íto se dogodilo u Jugoslaviji – odatle je sve po─Źelo”.

“Ja tada nisam ni bio predsjednik. Me─Ĺutim, jesam li ja okrenuo zrakoplov nad Atlantikom? To je bio Jevgenij Primakov”, rekao je ruski lider, a prenosi Sputnjik.

“Usput, Boris Jeljcin je bio poseban. Kada je zauzeo prili─Źno ─Źvrst stav o pitanju Jugoslavije, odmah su se svi po─Źeli prisje─çati kako je volio popiti.

Tako je zapo─Źeta diskreditacija. Eto, odatle je sve po─Źelo”, istaknuo je Putin.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet.rs,Tanjug)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,