Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Obama potpisao izvršnu odredbu kojom bi proveo pripremu za ‘svemirske vremenske neprilike’ (VIDEO)

Obama potpisao izvršnu odredbu kojom bi proveo pripremu za ‘svemirske vremenske neprilike’ (VIDEO)

vremenske-neprilikePredsjednik Obama je potpisao izvršnu naredbu u četvrtak za pripremu američkog naroda za predstojeće “svemirske vremenske neprilike” u sljedećih 120 dana, da bi uveo još veću diktaturu i utjerao strah u kosti svojim građanima

Bijela kuća kaže da će solarne baklje i geomagnetske smetnje vjerojatno imati veliki utjecaj na električnu opremu na Zemlji koja bi mogao predstavljati opasnost za zdravlje i sigurnost širom svijeta.

Priprema za kolaps kompletne električne mreže – izvrsna odredba glasi:

“Za ovlaštenje koju me dali kao predsjedniku Ustav i zakoni Sjedinjenih Američkih Država, moram pripremiti naciju za “svemirske vremenske neprilike”, na sljedeći način:

Odjeljak 1. Pravila: Prostorne vremenske pojave, u obliku solarnih baklji, solarnih energetskih čestica i geomagnetskih smetnji, koje se javljaju redovito, neke s mjerljivim učincima na kritične infrastrukturnne sustave i tehnologiju, kao što je Global Positioning System (GPS), satelitske operacije i komunikacije, zrakoplovstvo, i električnu mrežu SAD-a.

Ekstremne “svemirske vremenske neprilike” – oni koje značajno degradiraju kritične infrastrukture – mogu onemogućiti velike dijelove državne električne mreže, što bi rezultiralo serijskim pogreškama koje bi mogle utjecati na ključne usluge, kao što su vodoopskrba, zdravstvo i prijevoz.

Svemirsko vrijeme ima potencijal da istovremeno utječe i narušava zdravlje i sigurnost cijelih kontinenata.

A ako je dovoljno ekstremno, rekao je Obama, “ima potencijal da istovremeno utječe i poremeti zdravlje i sigurnost cijelih kontinenata.”

Solarni vjetrovi bi mogli onemogućiti električnu mrežu, što bi rezultiralo “serijskim pogreškama” koje bi mogle utjecati na gotovo svaki prostor suvremenog života – uključujući i osnovna zdravstvena i sigurnosna pitanja poput opskrbe vodom.

Izvršna odredba je donesena kada se Obama spremao otputovati Pittsburgh na tehnološku konferenciju koja će imati naglasak na umjetnoj inteligenciji, istraživanju svemira, čistoj energiji i preciznoj medicini.

Poput mnogih izvršnih naloga, Obamina Direktiva upućuje agencije za izvršne vlasti o njihovim obvezama da se pripreme i reagiraju na “svemirske vremenske neprilike”.

Ured Znanstvene i tehnologijske politike Bijele kuće će koordinirati napore agencije u provođenju akcija kroz čitavu vladu, uključujući i obranu, vojsku, trgovinu, energetiku i agenciju NASA, koji će raditi zajedno kako bi poboljšali svoju sposobnost za predviđanje događaja “svemirskih vremenskih neprilika” i zaštite kritične infrastrukture od njihovih štetnih učinaka.

Obama je također naložio oslobađanje saveznih podataka o prethodnim “svemirskim vremenskim neprilikama”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , ,