Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Obama potpisao izvr┼ínu odredbu kojom bi proveo pripremu za ‘svemirske vremenske neprilike’ (VIDEO)

Obama potpisao izvr┼ínu odredbu kojom bi proveo pripremu za ‘svemirske vremenske neprilike’ (VIDEO)

vremenske-neprilikePredsjednik Obama je potpisao izvr┼ínu naredbu u ─Źetvrtak za pripremu ameri─Źkog naroda za predstoje─çe “svemirske vremenske neprilike” u sljede─çih 120 dana, da bi uveo jo┼í ve─çu diktaturu i utjerao strah u kosti svojim gra─Ĺanima

Bijela ku─ça ka┼że da ─çe solarne baklje i geomagnetske smetnje vjerojatno imati veliki utjecaj na elektri─Źnu opremu na Zemlji koja bi mogao predstavljati opasnost za zdravlje i sigurnost ┼íirom svijeta.

Priprema za kolaps kompletne elektri─Źne mre┼że – izvrsna odredba glasi:

“Za ovla┼ítenje koju me dali kao predsjedniku Ustav i zakoni Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava, moram pripremiti naciju za “svemirske vremenske neprilike”, na sljede─çi na─Źin:

Odjeljak 1. Pravila: Prostorne vremenske pojave, u obliku solarnih baklji, solarnih energetskih ─Źestica i geomagnetskih smetnji, koje se javljaju redovito, neke s mjerljivim u─Źincima na kriti─Źne infrastrukturnne sustave i tehnologiju, kao ┼íto je Global Positioning System (GPS), satelitske operacije i komunikacije, zrakoplovstvo, i elektri─Źnu mre┼żu SAD-a.

Ekstremne “svemirske vremenske neprilike” – oni koje zna─Źajno degradiraju kriti─Źne infrastrukture – mogu onemogu─çiti velike dijelove dr┼żavne elektri─Źne mre┼że, ┼íto bi rezultiralo serijskim pogre┼íkama koje bi mogle utjecati na klju─Źne usluge, kao ┼íto su vodoopskrba, zdravstvo i prijevoz.

Svemirsko vrijeme ima potencijal da istovremeno utje─Źe i naru┼íava zdravlje i sigurnost cijelih kontinenata.


A ako je dovoljno ekstremno, rekao je Obama, “ima potencijal da istovremeno utje─Źe i poremeti zdravlje i sigurnost cijelih kontinenata.”

Solarni vjetrovi bi mogli onemogu─çiti elektri─Źnu mre┼żu, ┼íto bi rezultiralo “serijskim pogre┼íkama” koje bi mogle utjecati na gotovo svaki prostor suvremenog ┼żivota – uklju─Źuju─çi i osnovna zdravstvena i sigurnosna pitanja poput opskrbe vodom.

Izvr┼ína odredba je donesena kada se Obama spremao otputovati Pittsburgh na tehnolo┼íku konferenciju koja ─çe imati naglasak na umjetnoj inteligenciji, istra┼żivanju svemira, ─Źistoj energiji i preciznoj medicini.

Poput mnogih izvr┼ínih naloga, Obamina Direktiva upu─çuje agencije za izvr┼íne vlasti o njihovim obvezama da se pripreme i reagiraju na “svemirske vremenske neprilike”.

Ured Znanstvene i tehnologijske politike Bijele ku─çe ─çe koordinirati napore agencije u provo─Ĺenju akcija kroz ─Źitavu vladu, uklju─Źuju─çi i obranu, vojsku, trgovinu, energetiku i agenciju NASA, koji ─çe raditi zajedno kako bi pobolj┼íali svoju sposobnost za predvi─Ĺanje doga─Ĺaja “svemirskih vremenskih neprilika” i za┼ítite kriti─Źne infrastrukture od njihovih ┼ítetnih u─Źinaka.

Obama je tako─Ĺer nalo┼żio osloba─Ĺanje saveznih podataka o prethodnim “svemirskim vremenskim neprilikama”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , ,