Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Obama potpisao izvršnu odredbu kojom bi proveo pripremu za ‘svemirske vremenske neprilike’ (VIDEO)

Obama potpisao izvršnu odredbu kojom bi proveo pripremu za ‘svemirske vremenske neprilike’ (VIDEO)

vremenske-neprilikePredsjednik Obama je potpisao izvršnu naredbu u četvrtak za pripremu američkog naroda za predstojeće “svemirske vremenske neprilike” u sljedećih 120 dana, da bi uveo još veću diktaturu i utjerao strah u kosti svojim građanima

Bijela kuća kaže da će solarne baklje i geomagnetske smetnje vjerojatno imati veliki utjecaj na električnu opremu na Zemlji koja bi mogao predstavljati opasnost za zdravlje i sigurnost širom svijeta.

Priprema za kolaps kompletne električne mreže – izvrsna odredba glasi:

“Za ovlaštenje koju me dali kao predsjedniku Ustav i zakoni Sjedinjenih Američkih Država, moram pripremiti naciju za “svemirske vremenske neprilike”, na sljedeći način:

Odjeljak 1. Pravila: Prostorne vremenske pojave, u obliku solarnih baklji, solarnih energetskih čestica i geomagnetskih smetnji, koje se javljaju redovito, neke s mjerljivim učincima na kritične infrastrukturnne sustave i tehnologiju, kao što je Global Positioning System (GPS), satelitske operacije i komunikacije, zrakoplovstvo, i električnu mrežu SAD-a.

Ekstremne “svemirske vremenske neprilike” – oni koje značajno degradiraju kritične infrastrukture – mogu onemogućiti velike dijelove državne električne mreže, što bi rezultiralo serijskim pogreškama koje bi mogle utjecati na ključne usluge, kao što su vodoopskrba, zdravstvo i prijevoz.

Svemirsko vrijeme ima potencijal da istovremeno utječe i narušava zdravlje i sigurnost cijelih kontinenata.

A ako je dovoljno ekstremno, rekao je Obama, “ima potencijal da istovremeno utječe i poremeti zdravlje i sigurnost cijelih kontinenata.”

Solarni vjetrovi bi mogli onemogućiti električnu mrežu, što bi rezultiralo “serijskim pogreškama” koje bi mogle utjecati na gotovo svaki prostor suvremenog života – uključujući i osnovna zdravstvena i sigurnosna pitanja poput opskrbe vodom.

Izvršna odredba je donesena kada se Obama spremao otputovati Pittsburgh na tehnološku konferenciju koja će imati naglasak na umjetnoj inteligenciji, istraživanju svemira, čistoj energiji i preciznoj medicini.

Poput mnogih izvršnih naloga, Obamina Direktiva upućuje agencije za izvršne vlasti o njihovim obvezama da se pripreme i reagiraju na “svemirske vremenske neprilike”.

Ured Znanstvene i tehnologijske politike Bijele kuće će koordinirati napore agencije u provođenju akcija kroz čitavu vladu, uključujući i obranu, vojsku, trgovinu, energetiku i agenciju NASA, koji će raditi zajedno kako bi poboljšali svoju sposobnost za predviđanje događaja “svemirskih vremenskih neprilika” i zaštite kritične infrastrukture od njihovih štetnih učinaka.

Obama je također naložio oslobađanje saveznih podataka o prethodnim “svemirskim vremenskim neprilikama”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

PONOVO NAPALI SAMI SEBE? Raketni napad sa obale Jemena na američki razarač USS Mason je bila operacija pod 'LAŽNOM ZASTAVOM'
Rusija vlada upozorila građane da se 'Hitno pripreme za radioaktivni sukob'

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama