Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » U POSLJEDNJIH 48 SATI SMO NAPRAVILI JOŠ JEDAN KORAK PREMA SVJETSKOM RATU: PUTIN NAREDIO POVLAČENJE SVIH DIPLOMATA IZ INOZEMSTVA

U POSLJEDNJIH 48 SATI SMO NAPRAVILI JOŠ JEDAN KORAK PREMA SVJETSKOM RATU: PUTIN NAREDIO POVLAČENJE SVIH DIPLOMATA IZ INOZEMSTVA

putin-nalog“Ovo je sve dio paketa mjera kako bi se elite pripremile za veliki rat”

Ruski predsjednik Vladimir Putin izdao je nalog da svi dužnosnici odmah članove svojih obitelji koji žive u inozemstvu vrate kući, zbog straha od izbijanja novog globalnog konflikta.

Kako navode britanski mediji ruski predsjednik je rekao diplomatima na svim razinama da “dovedu rođake kući u domovinu”. To je otišlo dotle, navodi britanski tisak, da je rečeno da svi oni koji imaju kćeri i sinove u stranim školama, vrate svoju djecu u Rusiju iako je nekima već počela školska godina.

Nalog se odnosi na administrativno osoblje, regionalne administratore, zaposlene u zakonodavnim tijelima na svim razinama kao i radnike u javnim korporacijama.

I dok jedni analitičari tvrde da se još ne zna zbog čega je točno donesen ovaj nalog, drugi ukazuju na to da je ovo priprema za “veliki rat”.

Ruski politički analitičar Stanislav Belkovski kaže: “Ovo je sve dio paketa mjera kako bi se elite pripremile za veliki rat”.

Sve ovo se događa nakon nešto više više od tjedan dana od odluke predsjednika Rusije da svaki grad u zemlji održi vježbe u kojima bi sudjelovalo 40 milijuna građana. Cilj je, kako se navodi, uvježbavanje akcija u slučaju nuklearnog rata.

Britanski tisak također podsjeća i da su ruski dužnosnici najavili gradnju nuklearnih bunkera u koji bi moglo biti smješteno 12 milijuna ljudi.
 
(kurir.rs)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,