Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » I VAŠA ZEMLJA OVO MOŽE: Pogledajte kako se sa korumpiranim političarima postupa u drugim zemljama (VIDEO)

I VAŠA ZEMLJA OVO MOŽE: Pogledajte kako se sa korumpiranim političarima postupa u drugim zemljama (VIDEO)

političar-kantaVideo je nastao u Ukrajni u gradu Kijevu u kojem je razjarena gomila jednog člana parlamenta doslovno bacila u smeće

Član parlamenta Vitalij Zhuravsky je bio “zadržan” od strane svojih napadača, poprskana vodom, te mu je nataknuta autmobilska guma na glavu prije nego su ga bacili u kontejner za smeće.

Zhuravsky je bivši član političke stranke bivšeg predsjednika Viktora Janukoviča, koji je svrgnut u veljači 2014.

“Mi živimo u zemlji gdje krv teče zbog tebe”, uzvikivali su prosvjednici na ispruženog člana parlamenta koji je ležao u kontejneru za smeće, izvijestio je Reuters.

Ovaj napad se dogodio na isti dan kada je ukrajinska vlada predsjednika Petra Poroshenka ratificirala sporazum s Europskom unijom i također predložila autonomiju za dvije neposlušne regije u istočnoj Ukrajini.

Jasno jeasno tko su bili prosvjednici koji su bacili Zhuravskog u kontejner.

Velika skupina, uključujući i pripadnike krajnje desne skupine “Pravy Sektor”, ranije je opkolila zgradu parlamenta, tražeći provođenje zakona “lustracije”, koji bi onemogućio vladine dužnosnike da se bave politikom, oni koji su bili zaposleni u prethodnim upravama u zemlji, od kojih mnogi još uvijek nose stigmu korupcije.

Pogledajte video i podijelite ga na društvenim mrežama:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,