Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » EKSKLUZIVNO: FARBAJU SVOJE AVIONE U RUSKE BOJE! Da li se Amerika priprema za napad pod “lažnom zastavom” u Siriji?

EKSKLUZIVNO: FARBAJU SVOJE AVIONE U RUSKE BOJE! Da li se Amerika priprema za napad pod “lažnom zastavom” u Siriji?

americki-avion-farbanjeAmerika je uhvaćena kako je obojala neke od njihovih borbenih zrakoplova u boje ruskog ratnog zrakoplovstva

Fotografije prikazuju američke zrakoplove koji se oslikani ruskim bojama, su pokrenule rasprave i teorije zavjere na internetu, a mnogi govore da Washington planira provesti napade pod “lažnom zastavom” u Siriji i kriviti zatim Moskvu.

Mnogi od ljudi na društvenim mrežama su optužili SAD da priprema “lažne napade” da bi podmetnuli Rusiji u Siriji.

Slike američkih zrakoplova objavio je kanadski novinar prošlog tjedna na svom Twitter profilu.

Objavljivanje slika palo je na plodno tlo. Odnosi Rusije i SAD-a tijekom sukoba u Siriji su na najnižim razinama u povijesti, a obje zemlje razmjenjuju prijetnje i upozorenja oko njihove uključenosti u Siriji.

Može li to biti samo da pojača iskustvo treninga ili se nešto zlokobnije planira od strane vojske SAD-a?

Da li se Ameika priprema za pokretanje bombardiranja unutar Sirije da bi okrivila Rusiju i ozrokovala američku vojnu kopnenu akciju u Siriji?

russian-avion-sadPrve tri slike objavljene odnose se na američke F-18 lovce i bombardere koji su obojani u ruske boje. U donjem desnom kutu je slika ruskog bombardera Su-34 u uobičajenim ruskim bojama koje se također koriste od strane ruskog kontingenta u Siriji.


Bilo bi vrlo teško razlikovati ove boje zrakoplova iz videa preleta zrakoplova ili misije bombardiranja.

Američka vojska redovito koristi avione u “neprijateljskim” bojama tijekom treninga i vježbi.

Ona im pomaže da se piloti naviknu na “neprijateljske” mete u obuci za borbu u zraku. Dakle, ovo sve može biti “standardni trening”.
 

 
No iako je može biti standardni trening, zašto se onda piloti SAD-a obučavaju na bojama ruskih zrakoplova?

Bilo kako bilo, slijedi ili “napad pod lažnom zastavom” kojim će Amerika pod ruskim bojama bombaridirati školu, bolnicu ili neki svadebenu povorku ili direktan napad na ruske zrakoplove.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,