Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » EKSKLUZIVNO: FARBAJU SVOJE AVIONE U RUSKE BOJE! Da li se Amerika priprema za napad pod “la┼żnom zastavom” u Siriji?

EKSKLUZIVNO: FARBAJU SVOJE AVIONE U RUSKE BOJE! Da li se Amerika priprema za napad pod “la┼żnom zastavom” u Siriji?

americki-avion-farbanjeAmerika je uhva─çena kako je obojala neke od njihovih borbenih zrakoplova u boje ruskog ratnog zrakoplovstva

Fotografije prikazuju ameri─Źke zrakoplove koji se oslikani ruskim bojama, su pokrenule rasprave i teorije zavjere na internetu, a mnogi govore da Washington planira provesti napade pod “la┼żnom zastavom” u Siriji i kriviti zatim Moskvu.

Mnogi od ljudi na dru┼ítvenim mre┼żama su optu┼żili SAD da priprema “la┼żne napade” da bi podmetnuli Rusiji u Siriji.

Slike ameri─Źkih zrakoplova objavio je kanadski novinar pro┼ílog tjedna na svom Twitter profilu.

Objavljivanje slika palo je na plodno tlo. Odnosi Rusije i SAD-a tijekom sukoba u Siriji su na najni┼żim razinama u povijesti, a obje zemlje razmjenjuju prijetnje i upozorenja oko njihove uklju─Źenosti u Siriji.

Mo┼że li to biti samo da poja─Źa iskustvo treninga ili se ne┼íto zlokobnije planira od strane vojske SAD-a?

Da li se Ameika priprema za pokretanje bombardiranja unutar Sirije da bi okrivila Rusiju i ozrokovala ameri─Źku vojnu kopnenu akciju u Siriji?

russian-avion-sadPrve tri slike objavljene odnose se na ameri─Źke F-18 lovce i bombardere koji su obojani u ruske boje. U donjem desnom kutu je slika ruskog bombardera Su-34 u uobi─Źajenim ruskim bojama koje se tako─Ĺer koriste od strane ruskog kontingenta u Siriji.

Bilo bi vrlo teško razlikovati ove boje zrakoplova iz videa preleta zrakoplova ili misije bombardiranja.

Ameri─Źka vojska redovito koristi avione u “neprijateljskim” bojama tijekom treninga i vje┼żbi.

Ona im poma┼że da se piloti naviknu na “neprijateljske” mete u obuci za borbu u zraku. Dakle, ovo sve mo┼że biti “standardni trening”.
 

 
No iako je mo┼że biti standardni trening, za┼íto se onda piloti SAD-a obu─Źavaju na bojama ruskih zrakoplova?

Bilo kako bilo, slijedi ili “napad pod la┼żnom zastavom” kojim ─çe Amerika pod ruskim bojama bombaridirati ┼íkolu, bolnicu ili neki svadebenu povorku ili direktan napad na ruske zrakoplove.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,