Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ROBERT DE NIRO NA RUBU LUDILA: ‘TRUMP JE SVINJA, IDIOT, NACIONALNA KATASTROFA, SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU, RADO BIH GA UDARIO’ (VIDEO)

ROBERT DE NIRO NA RUBU LUDILA: ‘TRUMP JE SVINJA, IDIOT, NACIONALNA KATASTROFA, SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU, RADO BIH GA UDARIO’ (VIDEO)

Dde-niro-trumpUsusret izborima za američkog predsjednika svoje mišljenje o kandidatima odlučio je javno izreći i Robert De Niro

U svom govoru legendarni glumac za Donalda Trumpa nije birao riječi. Između ostalog zaključio je tako da je spomenuti predsjednički kandidat napadno glup, da je svinja i izrekao još mnogo drugih pogrdnih izraza.

“Trump ne zna što priča, nije ga briga, on je nacionalna katastrofa, sramota za ovu zemlju – započeo je De Niro svoje obraćanje.

“Užasno sam ljut što je ova zemlja došla do te točke da je ova budala sad tu gdje je” – zaključio je.

Tu nije stao.

“Govori o tome kako bi udario ljude šakom u lice, pa ja bih to isto rado učinio njemu. Je li ovo netko koga želimo za predsjednika?

Ne bih rekao. Ono o čemu ja jako brinem je smjer u kojem ova zemlja ide, a bojim se da bismo mogli otići u krivom smjeru s nekim kao što je Donald Trump.

Ako vam je stalo do vaše budućnosti, izađite na izbore” – poručio je biračima jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca.

Ukoliko De Niro misli da njegova zemlja ide u dobrom smijeru, grdno se vara.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,