Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ROBERT DE NIRO NA RUBU LUDILA: ‘TRUMP JE SVINJA, IDIOT, NACIONALNA KATASTROFA, SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU, RADO BIH GA UDARIO’ (VIDEO)

ROBERT DE NIRO NA RUBU LUDILA: ‘TRUMP JE SVINJA, IDIOT, NACIONALNA KATASTROFA, SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU, RADO BIH GA UDARIO’ (VIDEO)

Dde-niro-trumpUsusret izborima za ameri─Źkog predsjednika svoje mi┼íljenje o kandidatima odlu─Źio je javno izre─çi i┬áRobert De Niro

U svom govoru legendarni glumac za Donalda Trumpa nije birao rije─Źi. Izme─Ĺu ostalog zaklju─Źio je tako da je spomenuti predsjedni─Źki kandidat napadno glup, da je svinja i izrekao jo┼í mnogo drugih pogrdnih izraza.

“Trump ne zna ┼íto pri─Źa, nije ga briga, on je nacionalna katastrofa, sramota za ovu zemlju – zapo─Źeo je De Niro svoje obra─çanje.

“U┼żasno sam ljut ┼íto je ova zemlja do┼íla do te to─Źke da je ova budala sad tu gdje je” – zaklju─Źio je.

Tu nije stao.

“Govori o tome kako bi udario ljude ┼íakom u lice, pa ja bih to isto rado u─Źinio njemu. Je li ovo netko koga ┼żelimo za predsjednika?

Ne bih rekao. Ono o ─Źemu ja jako brinem je smjer u kojem ova zemlja ide, a bojim se da bismo mogli oti─çi u krivom smjeru s nekim kao ┼íto je Donald Trump.

Ako vam je stalo do va┼íe budu─çnosti, iza─Ĺite na izbore” – poru─Źio je bira─Źima jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca.

Ukoliko De Niro misli da njegova zemlja ide u dobrom smijeru, grdno se vara.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,