Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » LIJEČNIK OTVORENO: Evo zašto NE cijepiti svoju djecu protiv HPV-a!

LIJEČNIK OTVORENO: Evo zašto NE cijepiti svoju djecu protiv HPV-a!

cijepljenje-lijecniciI cijepljene osobe i one koje upotrebljavaju prezervativ mogu se inficirati i HPV-om i svim drugim zarazama, dobiti zbog toga ne samo bradavice, nego i tumore na raznim organima, postati neplodnima, a zbog zaraza im mogu umirati djeca još prije poroda

Čujem da netko, ovih dana, preko ravnatelja škola i na razne druge načine, pokušava okupljati i obrađivati roditelje da bi potpisima dali suglasnost za neko novo, neobavezno cijepljenje njihove djece.

S tim cjepivom se zavaravaju oni koji se opredjeljuju bilo za predbračne heteroseksualne ili homoseksuale kontakte. Neugodno mi je i spominjati što je sve pisalo na letku kojega mi je poslala jedna zabrinuta majka.

Moram naglasiti da je neosporna činjenica da HPV cjepivo izaziva brojne štetne posljedice. Po svijetu je bilo i smrtnih slučajeva, a oko svega toga se vrte veliki novci.

I cijepljene osobe i one koje upotrebljavaju prezervativ mogu se inficirati i HPV-om i svim drugim zarazama, dobiti zbog toga ne samo bradavice, nego i rakove na raznim organima, postati neplodnima, a zbog zaraza im mogu umirati djeca još prije poroda. Čak mogu reći da se većina zaraznih, pa i smrtonostnih bolesti prenosi već i ljubljenjem. Zato se u restoranima peru čaše i pribor za jelo i nitko ne koristi tuđe, korištene čačkalice za zube.

Kada bi onima što nagovaraju na HPV cijepljenje zaista bio cilj da se djelotvorno izbjegnu spolno prenosive bolesti i brojne druge štetne posljedice predbračnog seksualnog života, onda bi provodili odgoj da se u predbračne odnose niti ne stupa. Da li ste ikada čuli da su oni takav odgoj provodili? Ja to nisam čuo.

Pitam se, da li će neki od cijepljenih dječaka potom htjeli postati svećenik ili redovnik?

Da li će se nekoja od cijepljenih djevojčica nakon toga odlučiti postati redovnicom?

Da li će oni, cijepljeni ako se ožene, reći svome supružniku da su se prije braka cijepili jer su se opredijelili za predbračne heteroseksualne ili homoseksualne odnose?

U tom ogromnom, hladnom ili vrućem svemiru, najdragocjenije što je Bog stvorio, to je čovjek. A samostalno je stvorio tek Adama i Evu. Nakon toga, sudjeluje u stvaranju novih ljudi u suradnji s roditeljima. Da li se dovoljno zamislimo nad tim koliko je čast dragi Bog dao supružnicima, da u međusobnoj ljubavi, u braku kojega Bog blagoslovi, zajedno s Njime sudjeluju u stvaranju onog najdragocjenijeg, u čitavom svemiru.

A kada se to dijete rodi, vrlo vjerojatno će se od njega dalje rađati novi potomci. I mi smo se mogli začeti zato što su se rodili doslovno svi naši krvni pretci. Da se samo netko od njih nije rodio, ne bi se pojavile niti slijedeće generacije.

A onda se poslije netko čudom čudi: zašto se ne žene, zato su zaraženi i neplodni, zašto mladi izgledaju kao djedovi i bake, zašto se rastaju, zašto se muž i žena ne vole, zašto su jedno prema drugome hladni i drski, zašto nemaju dovoljno životnog optimizma, zašto su im oči mutne, zašto nemaju jedno prema drugome povjerenja, zašto se rastaju, zašto se ne brinu za svoju djecu, zašto mnogi loše odgajaju čak i vlastitu djecu, zašto je opao natalitet, zašto nestajemo, zašto nastavnici ostaju bez radnih mjesta.

Čak se je i Ministarstvo zdravstva Japana 14. VI 2013. odreklo od nastavka s HPV vakcinacijom. U obrazloženju nisu davali moralne argumente koje sam spomenuo, nego su tako reagirali zbog brojnih štetnih posljedica i nedokazanog pozitivnog učinka za zdravlje.

Ne mogu tvrditi da se u cjepivima koja se primjenjuju u Hrvatskoj nalaze skriveni sastojci.

Međutim, nepovjerenje prema nekim programima cijepljenja se naročito proširilo nakon izjave Kenijske Konferencije katoličkih biskupa 13. II 2015.

Naime, objavili su da su laboratoriji kojima su poslali vakcinu na analizu, dokazali da se tamo uz cjepivo protiv tetanusa nalazilo i skriveno cjepivo protiv rađanja, tzv. Anti-HCG vakcina. A ta cjepiva su se pojavila uz podršku svjetskih ustanova vrlo zvučnih naziva. Slični skandali su se također dogodili u Meksiku, Nikaragvi i Filipinima.

Pitam se da li se slučajno dogodilo da je otprilike istovremeno ugašena proizvoda domaćeg cjepiva i u Hrvatskoj (Imunološki zavod) i u Srbiji (Torlak).

Molim roditelje, medicinsko osoblje, prosvjetne djelatnike, pa i same učenike i sve ostale ljude da ostanu vjerni obećanjima, da se ne pripremaju za grješan način života, da ne sudjeluju ni u kojemu grijehu, pa niti u slučaju nagovora ili prisile.
 
(dnevno.hr)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,