Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Televizija ABC prekinula prijenos Trumpovog govora kada je Hillary Clinton nazvao osnivačem Islamske države (VIDEO)

Televizija ABC prekinula prijenos Trumpovog govora kada je Hillary Clinton nazvao osnivačem Islamske države (VIDEO)

Donald-Trump-prstAmerički TV kanal ABC prekinuo je direktan prijenos nastupa kandidata Republikanske stranke za predsjednika SAD Donalda Trumpa u Daytona-Beachu

Ovo je, zapravo, dupli skandal.

Ne samo što je bio prekinut govor mogućeg budućeg predsjednika Sjedinjenih Država, nego je prekid još uslijedio u momentu kada je Trump optužio Hillary Clinton za bujanje ekstremizma na Bliskom Istoku, povezavši njezinu odgovornost s vremenom dok je bila na položaju državnog tajnika SAD.

Trump je djelovanje Clintonove na toj funkciji nazvao jednim od glavnih razloga što je došlo do jačanja pozicija islamista na Bliskom Istoku i na sjeveru Afrike.

Čim je ovo izgovorio direktan prijenos je bio prekinut.

Točnije, trenutak prekida bio je na kraju ove tri trampu rečenice:
 

 
“Pogledajte na Orlando, San-Bernardino, Svjetski trgovački centar, pogledajte što se događa u svijetu. Mi smo dozvolili Islamskoj državi da uzme svoju sadašnju poziciju.

To je učinila Hillary Clinton … Oni je trebaju nagraditi kao osnivača Islamske države”

Trump je do prekida prijenosa uspio izgovori točno ovo i ovoliko.

Do isključenja je došlo unatoč tome što Trump nije prvi put sve ovo izgovorio.

Jer, prethodno je u intervju telekompanije CBS također rekao da je Clinton “svojom glupom politikom stvorila Islamsku državu” i da za to mora snositi odgovornost.

Čak je neuvijeno izgovorio da bi joj Islamska država morala dati nagradu kao svom osnivaču.
 
(Fakti)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,