Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: Hillary Clinton želi dronom ubiti osnivača Wikileaksa Julian Assangea

PRIJELOMNA VIJEST: Hillary Clinton želi dronom ubiti osnivača Wikileaksa Julian Assangea

hillary-assange-dronU otkriću koje bi moglo poljuljati nadolazeće američke predsjedničke utrke, demokratski kandidat Hillary Clinton je navodno dok je bila američki Državni sekretar dala ideju korištenja napada dronom kako bi ubili WikiLeaksovog osnivača Julian Assangea

“Možemo li ga jednostavno ubiti dronom, ovog tipa?” Pitala je Clinton, prema anonimnim izvorima State Departmenta.

Dok je politički kamp Hillary Clinton nesumnjivo ukazivao da je ta izjava vic iz rukava, ostali sudionici tog sastanka su zapravo mislili da se Clinton šali dok nije nastavila s pozivom na ubojstvo Assangea kao “mekom metom” za napad.

Prema portalu True Pundit, Clinton i State Department su bili pod pritiskom da utišaju Assangea i Wikileaks mjesecima prije nego je zviždačka stranica objavila masivni depo od 250.000 diplomatskih dokumenata od 1966. do 2010. godine, nazvanog CableGate.

Objavljen od strane portala True Pundit u nedjelju, WikiLeaks je objavio link na priču o njihovoj službenoj Twitter stranici u ponedjeljak, zajedno s slikom članka.

Članak je podijeljen preko 40 tisuća puta, što je za Twitter i previše.

Assange je bio prisiljen odgoditi veliku najavu u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu u utorak, gdje je već zarobljen pet godina. Otkazao je objavljivanje dokaza o Hillary Clinton zbog sigurnosnih razloga.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,