Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: Hillary Clinton ┼żeli dronom ubiti osniva─Źa Wikileaksa Julian Assangea

PRIJELOMNA VIJEST: Hillary Clinton ┼żeli dronom ubiti osniva─Źa Wikileaksa Julian Assangea

hillary-assange-dronU otkri─çu koje bi moglo poljuljati nadolaze─çe ameri─Źke predsjedni─Źke utrke, demokratski kandidat Hillary Clinton je navodno dok je bila ameri─Źki Dr┼żavni sekretar dala ideju kori┼ítenja napada dronom kako bi ubili WikiLeaksovog osniva─Źa Julian Assangea

“Mo┼żemo li ga jednostavno ubiti dronom, ovog tipa?” Pitala je Clinton, prema anonimnim izvorima State Departmenta.

Dok je politi─Źki kamp Hillary Clinton nesumnjivo ukazivao da je ta izjava vic iz rukava, ostali sudionici tog sastanka su zapravo mislili da se Clinton ┼íali dok nije nastavila s pozivom na ubojstvo Assangea kao “mekom metom” za napad.

Prema portalu True Pundit, Clinton i State Department su bili pod pritiskom da uti┼íaju Assangea i Wikileaks mjesecima prije nego je zvi┼żda─Źka stranica objavila masivni depo od 250.000 diplomatskih dokumenata od 1966. do 2010. godine, nazvanog CableGate.

Objavljen od strane portala True Pundit u nedjelju, WikiLeaks je objavio link na pri─Źu o njihovoj slu┼żbenoj Twitter stranici u ponedjeljak, zajedno s slikom ─Źlanka.

Članak je podijeljen preko 40 tisuća puta, što je za Twitter i previše.

Assange je bio prisiljen odgoditi veliku najavu u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu u utorak, gdje je ve─ç zarobljen pet godina. Otkazao je objavljivanje dokaza o Hillary Clinton zbog sigurnosnih razloga.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,