Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ASSANGE trebao objaviti pogubne informacije po Hillary u javnosti, no otkazao je uslijed njezinih prijetnji

ASSANGE trebao objaviti pogubne informacije po Hillary u javnosti, no otkazao je uslijed njezinih prijetnji

julian-balkonOsniva─Ź WikiLeaksa Julian Assange je bio prisiljen otkazati ‘iznena─Ĺenje listopada’ najavljeno u utorak, zbog navodnih prijetnji od strane Hillary Clinton

Vrlo o─Źekivana najava koju je Julian Assange obe─çao da ─çe otkriti sastojala bi se od novih dokumenata o Hillary Clinton koji bi potencijalno zavr┼íili njezinu kampanju.

Novinar mre┼że NBC Jesse Rodriguez je izvijestio da je objava u utorak – koja je najavljena da ─çe se dogoditi s balkona londonske ekvadorske ambasade, gdje Assange ima uto─Źi┼íte godinama – otkazana zbog “sigurnosnih razloga”.

WikiLeaks nije rekao do kada ─çe odgoditi svoju “objavu”.

Assange se pojavio na Fox News prošlog mjeseca, ponavljajući svoju tvrdnju da WikiLeaks ima štetne dokumente po Clintonicu. Više od tri tjedna kasnije se objava trebala dogoditi.
 

 
Vatreni protivnici Hillary Clinton su se nadali tjednima da ─çe obe─çana objava dokumenata biti “iznena─Ĺenje listopada” – tajna i razotkrivaju─ça e-po┼íta ili ne┼íto sli─Źno – koja ─çe zadati smrtnu ranu njezinoj kampanji. Nema dokaza, me─Ĺutim, da takva ┼ítetna informacija uop─çe postoji.

Jedino je ovog ljeta Assangeova grupa procurila tisu─çe neugodnih e-mailova koje su hakirali sa servera stranke Demokratske Nacionalnog odbora koji su pokazali njihov prezir prema Bernie Sandersau koji je progla┼íen “buntovnikom kampanje za demokratsku predsjedni─Źku nominaciju”.

Politi─Źki provokator i “baca─Ź bombi” Roger Stone, vatreni navija─Ź Donald Trumpa, predvidio je u nedjelju ujutro da bi WikiLeaksovo otkri─çe moglo uzrokovati propast kampanje Clintonice.

Nije jasno kako Stone nije bio svjestan da je WikiLeaks, prema NBC News, otkazao svoju objavu u utorak.

Assange i njegovi prista┼íe su dugo tvrdili da je njegova osobna sigurnost ugro┼żena zbog opasnih radnji koje (navodno) predstavljaju Clintonovim predsjedni─Źkim ambicijama.

U kolovozu, liberalni komentator Bob Beckel je predlo┼żio u jednom televizijskom nastupu da Assangea treba ubiti, pozivaju─çi da netko treba “pucati u kurvinog sina!”
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,