Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ASSANGE trebao objaviti pogubne informacije po Hillary u javnosti, no otkazao je uslijed njezinih prijetnji

ASSANGE trebao objaviti pogubne informacije po Hillary u javnosti, no otkazao je uslijed njezinih prijetnji

julian-balkonOsnivač WikiLeaksa Julian Assange je bio prisiljen otkazati ‘iznenađenje listopada’ najavljeno u utorak, zbog navodnih prijetnji od strane Hillary Clinton

Vrlo očekivana najava koju je Julian Assange obećao da će otkriti sastojala bi se od novih dokumenata o Hillary Clinton koji bi potencijalno završili njezinu kampanju.

Novinar mreže NBC Jesse Rodriguez je izvijestio da je objava u utorak – koja je najavljena da će se dogoditi s balkona londonske ekvadorske ambasade, gdje Assange ima utočište godinama – otkazana zbog “sigurnosnih razloga”.

WikiLeaks nije rekao do kada će odgoditi svoju “objavu”.

Assange se pojavio na Fox News prošlog mjeseca, ponavljajući svoju tvrdnju da WikiLeaks ima štetne dokumente po Clintonicu. Više od tri tjedna kasnije se objava trebala dogoditi.
 

 
Vatreni protivnici Hillary Clinton su se nadali tjednima da će obećana objava dokumenata biti “iznenađenje listopada” – tajna i razotkrivajuća e-pošta ili nešto slično – koja će zadati smrtnu ranu njezinoj kampanji. Nema dokaza, međutim, da takva štetna informacija uopće postoji.

Jedino je ovog ljeta Assangeova grupa procurila tisuće neugodnih e-mailova koje su hakirali sa servera stranke Demokratske Nacionalnog odbora koji su pokazali njihov prezir prema Bernie Sandersau koji je proglašen “buntovnikom kampanje za demokratsku predsjedničku nominaciju”.

Politički provokator i “bacač bombi” Roger Stone, vatreni navijač Donald Trumpa, predvidio je u nedjelju ujutro da bi WikiLeaksovo otkriće moglo uzrokovati propast kampanje Clintonice.

Nije jasno kako Stone nije bio svjestan da je WikiLeaks, prema NBC News, otkazao svoju objavu u utorak.

Assange i njegovi pristaše su dugo tvrdili da je njegova osobna sigurnost ugrožena zbog opasnih radnji koje (navodno) predstavljaju Clintonovim predsjedničkim ambicijama.

U kolovozu, liberalni komentator Bob Beckel je predložio u jednom televizijskom nastupu da Assangea treba ubiti, pozivajući da netko treba “pucati u kurvinog sina!”
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,