Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE: Hrvatski mediji objavili snimku kemijskog napada na njemački grad Kasell

ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE: Hrvatski mediji objavili snimku kemijskog napada na njemački grad Kasell

chem-njemNedavno je za NATO trovače bio radni dan. Provedeno je najveće zaprašivanje Europe u zadnjih barem pola godine. Širite dalje, ovo je genocid i ništa manje od toga!

“Ti dugi bijeli mlazovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih zrakoplova, nisu uobičajeni mlazovi”, rekla je švedska vođa Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg i time postala prva političarka u svijetu koja je otvoreno priznala “genocid” čovječanstva chemtrailsima.

Kao što je izvijestila putem švedskih novina “Katrineholms Kuriren”, Hagberg kao prva velika politička vođa koja se izjasnila o tom problemu, otvoreno je priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo nestati s neba kao normalni mlazovi aviona (Contrails), su zapravo otrovna mješavina kemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju “Chemtrails”.

Nakon tog priznanja, dana 1. travnja 2014. godine više od četiri tisuće ujedinjenih Šveđana, podnijeli su optužnicu protiv švedske Vlade i tri njihove agencije koje su smatrali krivima za rasprostranjene chemtrails tragove na nebu, kao i za kršenje zakona po kojima chemtrailsi nisu dopušteni.

Kako se već godinu dana ova priča razvlači a Vlada Švedske odugovlači odgovoriti na povijesnu optužnicu, pokrenula se i svjetska inicijativa sprječavanja namjernog “trovanja” ljudstva i planeta!

O chemtraislisma se govori dugi niz godina i u Hrvatskoj, a ipak, velik broj ljudi i dalje nasjeda na onu da je ovdje riječ – o contraislima – odnosno o vodenoj pari koja isparava nekoliko minuta nakon preleta zrakoplova.

To osim zdravih očiju i razuma demantiraju i dvije snimke pristigle iz njemačkog grada Kasella u kojem nebo nakon sat vremena od pojave tragova izgleda kao ratna zona. Zbog toga, ne budite naivni, nego širite istinu.

Pogledajte kako je to jučer izgledalo u njemačkom gradu Kasell:

Pojava tragova
 

 
Nakon sat vremena od pojave tragova
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,