Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, Featured » Bivši šef FBI-a na samrti otkrio: ‘Chemtrails je zločin, zločin protiv čovječnosti, zločin protiv svih naroda iz svih dijelova svijeta. To mora biti zaustavljeno’

Bivši šef FBI-a na samrti otkrio: ‘Chemtrails je zločin, zločin protiv čovječnosti, zločin protiv svih naroda iz svih dijelova svijeta. To mora biti zaustavljeno’

ted-chemIako je u svemu ovome osobno sudjelovao, pred smrt je odlučio istinu iznijeti cijelom svijetu!

Bivši šef FBI-a Ted Gunderson, prije svoje smrti čovječanstvu je otkrio stvari koje su preko masovnih medija skrivene, a toliko su važne! Riječ je o, za mnoge, šokantnim podacima koji ni pod koju cijenu ne smiju doći do šire javnosti! Riječ je o genocidu kojeg elita sprema za čitav svijet.

Zapravo, riječ je o depopulaciji, kako oni to nazivaju, ali i o pripremama za nove totalitaristički sustav koji se u ovom trenutku malim koracima i sa svih strana stvara u čitavom svijetu, poglavito u SAD-u.

Ted Gunderson javnosti je pred smrt otvorio dušu, svjedočio je o svemu što je kao šef FBI-a vidio i čuo, no gotovo ništa od toga nikada nije došlo do javnosti. U ovom tekstu prenosimo vam njegove riječi i izvatke iz njegovih intervjua, a dotiču se tema o kojima mnogi ne žele razmišljati.

Chemtrails

Smrt, poznatija kao kemijski tragovi slijeva se na građane SAD-a, u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj i drugim zemljama Europe. Osobno sam nadzirao te procese, ne samo u SAD-u, već i u Meksiku i u Kanadi.

Ptice umiru širom svijeta, na stotine tisuća riba i drugih životinjskih vrsta umiru također. To je genocid. To je otrov. To je ubojstvo koje su nametnuli Ujedinjeni narodi. To je nešto što se mora zaustaviti. Osobno znam od kuda polijeću dronovi i avioni koji ovo čine. Iz Lincolna, Nebraske, Fort Silla, Oklahome – to su mjesta su iz kojih se kreće. Osobno sam promatrao avione koji su prije leta stajali u Nebraski na avionskoj pisti američke vojske.

Ti avioni nemaju nikakve oznake po sebi. To su vam veliki vojni avioni bez oznaka po sebi. To što čine je zločin, zločin protiv čovječnosti, zločin protiv svih naroda iz svih dijelova svijeta. To mora biti zaustavljeno, priča Gunderson koji se pred smrt upitao.

Što nije uredu s našim Vladama? Tko ima utjecaj na njihove odluke, na njih same, njihovu rodbinu i prijatelje? Što nije u redu s pilotima tih zrakoplova da prosipaju ovaj otrov po sebi svojim obiteljima? Netko mora učiniti nešto po tom pitanju. Netko mora progovoriti!’

Nadalje Ted Gunderson svijetu je ispričao kako je prije nekoliko godina Vlada SAD-a nabavila preko 30 tisuća giljotina koje su dobile odobrenje američke vlade!

Od navedenog broja, 15.000 giljotina je trenutno uskladišteno u Georgiji, a drugih 15.000 u saveznoj državi Montani. Potvrda ovih navoda je dokument pod oznakom HB 1274 kojim je ozakonjeno u državi Georgiji da se kao smrtna kazna nad građanima može primjenjivati ​​odrubljivanje glave giljotinom. (Dokument je deponiran kod Georgia House of Representatives / zastupnički dom).

Mnogi u ovome ne vide ništa sporno jer u pitanju su smrtne kazne, no tada je umirovljenog agent FBI-a Ted Gunderson postavio jedno pitanje: Ako je poanta samo izvršenje kazne nad osuđenim zatvorenicima, zašto je onda Vlada nabavila čak 30.000 giljotina i preko 600 milijuna metaka sa šupljim zrnom (Hollow point bullets)? Nije valjda da vjerujete u te priče, oni nešto opasno spremaju’, dodaje.

Javna je tajna da se u Americi nalazi više od 800 logora, svi do jednog su već u potpunosti operativni i spremni primiti “zatvorenike”. U logorima je već zaposleno i osoblje pod punim radnim vremenom, iako još nema interniranih zatvorenika.

Tim logorima upravlja FEMA (Federalna agencija za upravljanje izvanrednim situacijama), a za primjenu logora čeka se predsjednički potpis na određeni zakon i proglašenje istog od strane Državnog tužitelja da sve postane “pravno” osnovano – dakle po zakonu. U ovom kontekstu jedan od najbitnijih probrana je i tzv. Rex 84 program koji je osnovan s idejom da se zaustavi “masovni egzodus” ilegalnih stranaca koji bi prešli SAD granicu u Meksiku, odnosno, navodno, kako bi se ilegalni stranci sproveli u zatočeničke centre FEMA-e.

Rex 84 program također omogućuje da po potrebi mogu zatvoriti vojne baze i pretvoriti u zatvore. Operacije Cable Splicer i Garden Plot su potprogrami Rex 84, a zamišljeno je da se provode kontrola stanovništva te da s u određeno vrijeme preuzmu državne i lokalne ovlasti od strane federalne vlade.

Uz navedeno treba istaknuti da su FEMA logori svi opremljeni željezničkim objektima, odnosno prema svim logorima su izgrađene željezničke pruge i ceste. Mnogi kampovi u blizini imaju i zračne luke, što ukazuje da je organiziran transport za masovno interveniranje. Većina logora može udomiti oko 20.000 zatvorenika. Trenutno, najveći od tih objekata je na području Fairbanks, Aljaska i može primiti oko 2 milijuna ljudi.

Dakle, sve je spremno da se suspendira Ustav i Zakon o građanskim pravima, a to je pravno omogućeno sljedećim dokumentima – upozorava Hundersen i izdaje listu dokumenta koji potvrđuju njegove navode:

Izvršna naredba 10990 omogućuje Vladi preuzeti sve načine prijevoza i kontrole autocesta i pomorskih luka.

Izvršna naredba 10995 omogućuje Vladi da iskoristi i kontrolira komunikacijske medije.

Izvršna naredba 10997 omogućuje Vladi preuzeti sve pogone električne energije, plina, nafte, goriva i minerala.

Izvršna naredba 10998 omogućuje Vladi da iskoristi sva sredstva prijevoza, uključujući osobne automobile, kamione ili vozila bilo koje vrste i potpunu kontrolu nad svim autocestama, morskih lukama i plovnih putovima.

Izvršna naredba 10999 omogućuje Vladi preuzeti sve resurse hrane i farme.

Izvršna naredba 11000 omogućuje Vladi mobilizirati civile u rad brigada pod nadzorom Vlade.

Izvršna naredba 11001 omogućuje Vladi da preuzme ovlasti svih zdravstvenih, obrazovnih i socijalnih funkcija.

Izvršna naredba 11003 omogućuje Vladi preuzeti sve zračne luke i zrakoplove, uključujući i komercijalne zrakoplove.

Izvršna naredba 11004 omogućuje vladinoj Upravi za stanovanje i financiranje preseliti zajednice i uspostaviti nove lokacije za stanovništva.

Izvršna naredba 11005 omogućuje Vladi preuzeti željezničke pruge, plovne putove i javna skladišta.

Ted Gunderson još je rekao kako elita planira novi totalitaristički režim popraćen genocidnim radnjama te da nam prethodi veliki progon i borba s iskonskim zlom, zlom koje jedino što želi je depopulirati ljude.

No, sigurno se pitate hoće li uspjeti u svom naumu? Progona će zasigurno biti. Oni su već počeli, čemu možemo svjedočiti iz dana u dan, kao i stvaranju njihova carstva zla.

Nije stvar panike, već isključivo spoznaje o istini!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr)

Filed under: CHEMTRAILS, Featured · Tags: , , , , , , ,