Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » MEDIJI PREŠUTILI! AMERIČKI STATE DEPARTMENT PRIJETI TERORISTIČKIM NAPADIMA U RUSIJI UKOLIKO MOSKVA NASTAVI BORBU PROTIV ISIS-A (VIDEO)

MEDIJI PREŠUTILI! AMERIČKI STATE DEPARTMENT PRIJETI TERORISTIČKIM NAPADIMA U RUSIJI UKOLIKO MOSKVA NASTAVI BORBU PROTIV ISIS-A (VIDEO)

amerika-prijeti“Više ruskih života će biti izgubljeno, više ruskih zrakoplova će biti oboreno”

U iznimnim komentarima koji su prošli gotovo nezapaženo u medijima, glasnogovornik američkog State Departmenta John Kirby prijeti Moskvi sa terorističkim napadima u ruskim gradovima, pa čak i rušenje ruskih zrakoplova, ako Vladimir Putin nastavi svoju borbu protiv ISIS-a u Siriji, prenosi Infowars.

“Ekstremističke skupina će i dalje iskorištavati vakuum koji je sada u Siriji da bi proširili svoje operacije, koje bi mogle uključivati napade protiv ruskih interesa, možda čak i napadati ruske gradove.”

“Rusija će nastaviti slati vojnike kući u pogrebnim vrećama, a oni će i dalje gubiti resurse, možda čak i zrakoplove”, rekao je američki glasnogovornik Kirby novinarima u srijedu na tiskovnoj konferenciji, dodajući da će, ako se rat u Siriji nastavi i dalje “sve više ruskih života biti izgubljeno, sve više ruskih zrakoplova biti oboreno.”

Dok su komentari očito bili predstavljeni od strane medija u kojima Kirby tvrdi da će biti velikih posljedica po Moskvu zbog umiješanosti u Siriji, ruska glasnogovornica ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova uzela je ove prikrivene prijetnje sa rezervom.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
“A ti, [teroristički činovi] će biti provedeni od strane “umjerenih” sirijskih oporbenih skupina?”, upitala je Zakharova u objavi na Facebooku. “One koje Washington ne može odvojiti od Al-Nusre već šest mjeseci?”

“Ne mislite li da takavo trbuhozborenje o ‘pogrebnim vrećama’, ‘terorističkim napadima u Ruskim gradovima’ i ‘rušenje zrakoplova’, zvuči više kao govor pod dobivenom komandom, a ne diplomatski komentar?”, dodala je Zakharova.

Prijeti li Kirby zapravo da će iskoristiti “umjerene” džihadiste koje Obamina administracija financira i naoružani da bi ubili ruske vojnike, rušili ruske avione i klali ruske građane u vlastitoj zemlji?

Obamina administracija je nedavno tvrdila da je Rusija napala konvoj UN-ove pomoći, iako su točne okolnosti što se dogodilo ostale nejasne.

Zapovjednik terorističkih jedinica Jabhat al-Nusra također je nedavno otkrio da je njegova skupina koja je ogranak al-Kaide, dobila američke TOW rakete i drugo oružje “direktno” iz SAD-a i od njihovih saveznika.

“Amerikanci su na našoj strani”, naveo je vođa terorista.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,