Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » MEDIJI PREŠUTILI! AMERIČKI STATE DEPARTMENT PRIJETI TERORISTIČKIM NAPADIMA U RUSIJI UKOLIKO MOSKVA NASTAVI BORBU PROTIV ISIS-A (VIDEO)

MEDIJI PREŠUTILI! AMERIČKI STATE DEPARTMENT PRIJETI TERORISTIČKIM NAPADIMA U RUSIJI UKOLIKO MOSKVA NASTAVI BORBU PROTIV ISIS-A (VIDEO)

amerika-prijeti“Više ruskih života će biti izgubljeno, više ruskih zrakoplova će biti oboreno”

U iznimnim komentarima koji su prošli gotovo nezapaženo u medijima, glasnogovornik američkog State Departmenta John Kirby prijeti Moskvi sa terorističkim napadima u ruskim gradovima, pa čak i rušenje ruskih zrakoplova, ako Vladimir Putin nastavi svoju borbu protiv ISIS-a u Siriji, prenosi Infowars.

“Ekstremističke skupina će i dalje iskorištavati vakuum koji je sada u Siriji da bi proširili svoje operacije, koje bi mogle uključivati napade protiv ruskih interesa, možda čak i napadati ruske gradove.”

“Rusija će nastaviti slati vojnike kući u pogrebnim vrećama, a oni će i dalje gubiti resurse, možda čak i zrakoplove”, rekao je američki glasnogovornik Kirby novinarima u srijedu na tiskovnoj konferenciji, dodajući da će, ako se rat u Siriji nastavi i dalje “sve više ruskih života biti izgubljeno, sve više ruskih zrakoplova biti oboreno.”

Dok su komentari očito bili predstavljeni od strane medija u kojima Kirby tvrdi da će biti velikih posljedica po Moskvu zbog umiješanosti u Siriji, ruska glasnogovornica ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova uzela je ove prikrivene prijetnje sa rezervom.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
“A ti, [teroristički činovi] će biti provedeni od strane “umjerenih” sirijskih oporbenih skupina?”, upitala je Zakharova u objavi na Facebooku. “One koje Washington ne može odvojiti od Al-Nusre već šest mjeseci?”

“Ne mislite li da takavo trbuhozborenje o ‘pogrebnim vrećama’, ‘terorističkim napadima u Ruskim gradovima’ i ‘rušenje zrakoplova’, zvuči više kao govor pod dobivenom komandom, a ne diplomatski komentar?”, dodala je Zakharova.

Prijeti li Kirby zapravo da će iskoristiti “umjerene” džihadiste koje Obamina administracija financira i naoružani da bi ubili ruske vojnike, rušili ruske avione i klali ruske građane u vlastitoj zemlji?

Obamina administracija je nedavno tvrdila da je Rusija napala konvoj UN-ove pomoći, iako su točne okolnosti što se dogodilo ostale nejasne.

Zapovjednik terorističkih jedinica Jabhat al-Nusra također je nedavno otkrio da je njegova skupina koja je ogranak al-Kaide, dobila američke TOW rakete i drugo oružje “direktno” iz SAD-a i od njihovih saveznika.

“Amerikanci su na našoj strani”, naveo je vođa terorista.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

SAD zahtijeva da Rusija prestane bombardirati ISIS! Evo što je briljantni Putin na to odgovorio...
NAPOKON! Putin protjerao Bill Gatesa i Microsoft iz Rusije

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,

reklama