Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Brad Pittu je ‘muka’ od Hollywoodskih Iluminatskih RITUALA Angeline Jolie

Brad Pittu je ‘muka’ od Hollywoodskih Iluminatskih RITUALA Angeline Jolie

brad-pittIzvori bliski Brad Pittu tvrde da se hollywoodskoj zvijezdi “smučilo” od hollywoodskih iluminatskih rituala koje mu je predstavila Angelina Jolie

Izvori također tvrde da je video koji je procurio nedavno u kojem 23-godišnja Angelina Jolie priznaje ulazak u Iluminate, sudjelovanje u tajnim obredima, i žrtvovanje životinja, objavljen od strane Pitta kao odmazda Jolie “u pokušaju da uništiti njegovu karijeru.”

Zapanjujuća snimka u kojoj Jolie otkriva pravi unutarnji ustroj Hollywooda u kojem ona opisuje bliskim prijateljima svoje doživljaje sudjelovanja u tajnim iluminatskim ritualima, je procurila i stavljena na YouTube samo četiri dana nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod od Pitta. (članak i video pogledajte ovdje)

Razvod je već postao ružan događaj između Pitta i Jolie, sa tračevima i protu-tračevima, a sada tvrde da je Pitt javno razotkrio Jolie kao članicu tajnog društva, što će dodatno eskalirati napetosti.

Iako Jolie navodi standardne “nepomirljivie razlika” kao razlog razvoda, ona i njeni opunomoćenici sada traže starateljstvo nad njihovih 6 djece na temelju činjenice da Pitt nije spreman – te da je ovisnik o marihuani i alkoholu, i skloni nasilnim ispadima.

Nedavni incident se navodno dogodio dok je obitelj letjela natrag u Los Angeles sa privatnim avionom. Očito pijan, Pitt je navodno fizički zlostavljao jedno od svoje djece – njihovog najstarijeg, 15-godišnjeg Maddoxa – oko rasprave o njegovim usvojenim roditeljima.

Izvori bliski Pittu izjavili su za New York Post da, iako se Fight Club zvijezda izderao na Maddoxa “on nikada nije podigao ruku na dječaka”. Izvori također vjeruju da Jolie pokušava uništiti Pittovu karijeru.

Vrijeme objave videa u kojem Jolie priznaje da je ulazak u Iluminate vrlo zanimljiv – što upućuje na pokušaj Pittovih protumjera protiv Jolie.

Iluminati će uvijek biti loše društvo za Brad Pitta, za razliku od Jolie, koja je prihvatila ovaj kult bezrezervno, Pitt se uvijek održava na sigurnoj udaljenosti.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,