Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Brad Pittu je ‘muka’ od Hollywoodskih Iluminatskih RITUALA Angeline Jolie

Brad Pittu je ‘muka’ od Hollywoodskih Iluminatskih RITUALA Angeline Jolie

brad-pittIzvori bliski Brad Pittu tvrde da se hollywoodskoj zvijezdi “smu─Źilo” od hollywoodskih iluminatskih rituala koje mu je predstavila Angelina Jolie

Izvori tako─Ĺer tvrde da je video koji je procurio nedavno u kojem 23-godi┼ínja Angelina Jolie priznaje ulazak u Iluminate, sudjelovanje u tajnim obredima, i ┼żrtvovanje ┼żivotinja, objavljen od strane Pitta kao odmazda Jolie “u poku┼íaju da uni┼ítiti njegovu karijeru.”

Zapanjuju─ça snimka u kojoj Jolie otkriva pravi unutarnji ustroj Hollywooda u kojem ona opisuje bliskim prijateljima svoje do┼żivljaje sudjelovanja u tajnim iluminatskim ritualima, je procurila i stavljena na YouTube samo ─Źetiri dana nakon ┼íto je Jolie podnijela zahtjev za razvod od Pitta. (─Źlanak i video pogledajte ovdje)

Razvod je ve─ç postao ru┼żan doga─Ĺaj izme─Ĺu Pitta i Jolie, sa tra─Źevima i protu-tra─Źevima, a sada tvrde da je Pitt javno razotkrio Jolie kao ─Źlanicu tajnog dru┼ítva, ┼íto ─çe dodatno eskalirati napetosti.

Iako Jolie navodi standardne “nepomirljivie razlika” kao razlog razvoda, ona i njeni opunomo─çenici sada tra┼że starateljstvo nad njihovih 6 djece na temelju ─Źinjenice da Pitt nije spreman – te da je ovisnik o marihuani i alkoholu, i skloni nasilnim ispadima.

Nedavni incident se navodno dogodio dok je obitelj letjela natrag u Los Angeles sa privatnim avionom. O─Źito pijan, Pitt je navodno fizi─Źki zlostavljao jedno od svoje djece – njihovog najstarijeg, 15-godi┼ínjeg Maddoxa – oko rasprave o njegovim usvojenim roditeljima.

Izvori bliski Pittu izjavili su za New York Post da, iako se Fight Club zvijezda izderao na Maddoxa “on nikada nije podigao ruku na dje─Źaka”. Izvori tako─Ĺer vjeruju da Jolie poku┼íava uni┼ítiti Pittovu karijeru.

Vrijeme objave videa u kojem Jolie priznaje da je ulazak u Iluminate vrlo zanimljiv – ┼íto upu─çuje na poku┼íaj Pittovih protumjera protiv Jolie.

Iluminati ─çe uvijek biti lo┼íe dru┼ítvo za Brad Pitta, za razliku od Jolie, koja je prihvatila ovaj kult bezrezervno, Pitt se uvijek odr┼żava na sigurnoj udaljenosti.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,