Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, TEORIJE ZAVJERE » Angelina Jolie razotkriva hollywoodske rituale Iluminata u videu koji je nedavno objavljen

Angelina Jolie razotkriva hollywoodske rituale Iluminata u videu koji je nedavno objavljen

angelina-jol-okoZapanjuju─çi videozapis iz 1999. godine je izronio u javnost u kojem 23-godi┼ínja Angelina Jolie otkriva pravi unutarnji ustroj Hollywooda i u kojem ona opisuje svoja iskustva sudjelovanja u “tajnim ritualima Iluminati” namjenjenih samo za zatvoreno dru┼ítvo

Godine 1999. anonimni izvor je tajno snimio Angelinu Jolie, u dobi od 23, kako govori dvojci njezinih bliskih prijatelja o ritualu inicijacije Iluminata u kojem je tada nedavno sudjelovala, dok se pokušavala etablirati u Hollywoodu.

Angelina detaljno opisuje jezive rituale koje slavne osobe moraju pro─çi kada se pridru┼żuju Redu Iluminata. Tijekom rituala Iluminata vi ste vezani, silovani i mu─Źeni od strane drugih ─Źlanova. Ona uspore─Ĺuje rituale tajnog dru┼ítva sa S&M, ali tvrdi da postoje razlike.

U tom razgovoru Angelina izgleda pomalo luda i opsjednuta opisujući svojim prijateljima iskustva koje je imala s masonskim tajnim društvom Iluminata.

Ona obja┼ínjava da je ubila zmiju kao ┼żrtvu te je tetovirana kao dio inicijacijskog rituala. Poznato je da su mnogi ─Źlanovi Iluminata imaju tetova┼że kao dio ceremonije, kao na─Źin ┼żrtvovanja Sotoni.


“Moja zmija, poku┼íala sam, morala sam ju ubiti”, rekla je Jolie.

Odavno se ve─ç tvrdi da se hollywoodske zvijezde i druge poznate osobe trebaju pridru┼żiti Luciferijanskom tajnom dru┼ítvu kako bi utvrdili svoju karijeru u svojem poslovnom svijetu i napravili put prema vrhu, a tajne koje se mogu ─Źuti u ovom videu su poput one da je Angelina ohrabrivala i druge poznate osobe da pro─Ĺu kroz inicijaciju i pridru┼żivanje Iluminatima.

Video tako─Ĺer otkriva da je Jolie pokazala snimku iluminatskog rituala jednom od njezinih prijatelja. Njezin prijatelj, govore─çi zapanjen opisuje snimku ovako:

“Samo sam vidio da je film koji je [Angelina] snimila te no─çi. Ljudi koji su, tako tamni … To je sjajno biti u mogu─çnosti vidjeti sva─Źiji seksualni ┼żivot, ali to je tako ─Źudno … vidio sam naj─Źudesnije komprimitiraju─çe slike ljudi.”

Video je sada objavljen na internetu, a identitet njezinih prijatelja je skriven radi njihove sigurnosti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Illuminati, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,