Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKA TVORNICA LAŽI: Hollywoodske zvijezde skriptiranim govorom pozivaju Amerikance da ne glasaju za Trumpa

AMERIČKA TVORNICA LAŽI: Hollywoodske zvijezde skriptiranim govorom pozivaju Amerikance da ne glasaju za Trumpa

trump-hollywood“Možemo okončati noćnu moru i prije nego što započne”, kaže glumica Julianne Moore

Hollywoodske zvijezde, među kojima Robert Downey Jr i Scarlett Johansson, video porukom objavljenom u srijedu pozivaju Amerikance da se upišu na biračke popise kako bi mogli izaći na izbor u studenome, istodobno ih pozivajući da ne glasaju za Donald Trumpa.

Riječ je o inicijativi “Save the Day”, povjerenstvu za političku akciju koje pomaže u financiranju kampanje jednoga kandidata, u ovome slučaju demokratske kandidatkinje Hillary Clinton.

Odbor je utemeljio američki redatelj Joss Whedon, a video snimka započinje kao poruka tog javnog servisa čiji je jedini cilj potaknuti Amerikance da se prijave i upišu na izborne popise.

“U utorak 8. studenoga, ova će zemlja donijeti najvažniju odluku u svojoj povijesti, a vaša je obveza sudjelovati u donošenju te odluke”, poručuju jedan za drugim Downey Jr i Scarlet Johansson.

No uskoro se ton i ozračje poruke mijenjaju, a birači se pozivaju da ne glasuju za republikanskog kandidata Donalda Trumpa, ne spominjući izrijekom njegovo ime. “Možemo okončati noćnu moru i prije nego što započne”, kaže glumica Julianne Moore.

Među glumcima koji su sudjelovali u video poruci pojavljuju se James Franco, Don Cheadle, Stanely Tucci, Mark Ruffalo, Martin Sheen i Neil Patrick Harris.

Želeći unijeti malo humora u poruku, akteri video snimke gledateljima i biračima obećavaju da će, ukoliko se njihovi sugrađani upišu na izborne popise, glumac Mark Ruffalo u njegovu idućem filmu odigrati scenu potpuno gol.

Sve u svemu, nova akcija iz tvornice laži pod imenom Hollywood protiv Donald Trumpa koji je na žulj već stao svim globalistima, elitistima, protivnicima mira u svijetu i podržavateljima Novog svjetskog poretka.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,