Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Vladimir Putin zaprijetio SAD: MOGU VAS UNI┼áTITI ZA POLA SATA!

Vladimir Putin zaprijetio SAD: MOGU VAS UNIŠTITI ZA POLA SATA!

322232Vladimir Putin mo┼że uni┼ítiti Ameriku za manje od pola sata, upozorili su mediji u SAD, citiraju─çi prijetnju ruskog predsjednika izre─Źenu na jednom banketu u Moskvi jo┼í 2011.godine

Amerikanci strahuju da bi Putinova prijetnja uništenjem mogla ostvariti nakon što je Pentagon ubio i ranio ukupno 162 sirijska vojnika.

Putin se ovako obratio Amerikancima: Pitate me da li ćemo se promijeniti. Lopta je u vašem dvorištu. Da li ćete se vi promijeniti?

Pi┼íe Business Insider citiraju─çi dijelove knjige “Rusko-kineska osovina: Novi Hladni rat i ameri─Źka kriza vodstva”.

Putin je kritizirao namjeru SAD da postave proturaketne sustave u Europi, smatraju─çi to prijetnjom ruskoj sigurnosti.

Jedini razlog za┼íto Washington ┼żeli imati odnos s Moskvom je taj ┼íto Rusija mo┼że uni┼ítiti Ameriku za pola sata ili manje – naveo je Putin 2011., a prenio Business Insider.

Izjavu ruskog predsjednika prenijeli su vode─çi ameri─Źki mediji smatraju─çi da su odnosi izme─Ĺu Moskve i Washingtona gori nego u vrijeme Hladnog rata i da bi sukob vrlo lako mogao izbiti.

Daily Mail izvje┼ítava da je Rusija veoma bijesna zbog ameri─Źkog bombardiranja sirijske vojske a naro─Źito ┼íto se to dogodilo u vrijeme primirja.

Ameri─Źko mije┼íanje u poslove zemalja na Bliskom istoku zavr┼íilo se uni┼ítenjem tamo┼ínjih nacionalnih institucija i na─Źina ┼żivota tih ljudi.

Umjesto trijumfa demokracije i napretka, dobili smo nasilje, siromaštvo i socijalnu katastrofu

Istaknuo je Putin prošle godine.
 
(Informer)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,