Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ‘KLIMATSKA MULJAŽA’: ZNANSTVENICI PRIZNALI LAŽNA PREDVIĐANJA KLIMATSKIH PROMJENA

‘KLIMATSKA MULJAŽA’: ZNANSTVENICI PRIZNALI LAŽNA PREDVIĐANJA KLIMATSKIH PROMJENA

snjegovicNajnovija vijest: Ogromna znanstvena klimatska pogreška izložena u javnosti!

Na nedavnoj konferenciji visoke razine o klimatskim promjenama u Londonu, temeljna matematička greška u klimatskoj znanosti je otkrivena po prvi put.

Toliko hvaljeni “klimatski konsenzus” ispada da je bio čitavo vrijeme na krivom putu.

Na konferenciji u Londonu, 80 profesora, 60 doktora znanosti i 40 drugih stručnjaka, uključujući Piersa Corbyna, brata britanskog oporbeni čelnika, koji ima diplomu prve klase iz astrofizike, bili su šokirani kada su saznali da je pogreška u formuli koja je prvi put predstavljena prije 20 godina kada su klimatski znanstvenici proveli matemetičke kalkulacije s elektroničkom analizom bez pravog razumijevanja.

I razlog njihovih pretjeranih predviđanja da globalno zagrijavanje čovjek može izazvati.

Bez te matematičke pogreške, nitko se ne bi ikada pokušao pretvarati da je globalno zatopljenje zapravo globalna kriza.

Kad se pogreška ispravi – što će se dogoditi kada se analiza koja ju opisuje matematičko detaljno objavi u vodećem znanstvenom časopisu – klimatska panika će biti i službeno završena.

Prošle godine je Lord Christopher Monckton objavio rad u časopisu “Energy & Environment” gdje je skrenuo pozornost na problem koji se nalazi duboko u matematici koju koriste klimatski modelari da bi proizveli svoja profitabilna predviđanja propasti.

“Prije nekoliko tjedana George White, inženjer elektronike, kontaktirao me da mi kaže da je pronašao zaista nekoliko manjih pogrešaka u načinu kako se izračunavaju klimatske promjene, a tiču se promjena koje su mislili da pojačava izravano zagrijavanje iz udvostručene koncnetracije CO2″, kaže Monckton.

“Pogledao sam jednadžbi i pronašao ne samo male pogreške, već vrlo velike i vrlo ozbiljne pogreške. Zbog te pogreške, klimatski ekstremisti su predviđali globalno zatopljenje od 10-12 Celzijevih stupnjeva kod svakog udvostručenja CO2 u atmosferi.”

Pogreška je toliko velika da bi arogantni profiteri koji su napravili veliku štetu i posijali strah u svijetu mogli biti izbačeni iz svojeg prljavog posla.

Da biste saznali više o matematičkoj grešci koja je uzrokovala klimatsku muljažu i vidjeti i čuti što uvažena publika profesora, liječnika i doktora znanosti misli o ovoj važnoj vijesti, slobodno pogledajte YouTube video i pogledajte nihov polusatni razgovor:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,