Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ‘KLIMATSKA MULJA┼ŻA’: ZNANSTVENICI PRIZNALI LA┼ŻNA PREDVI─ÉANJA KLIMATSKIH PROMJENA

‘KLIMATSKA MULJA┼ŻA’: ZNANSTVENICI PRIZNALI LA┼ŻNA PREDVI─ÉANJA KLIMATSKIH PROMJENA

snjegovicNajnovija vijest: Ogromna znanstvena klimatska pogre┼íka izlo┼żena u javnosti!

Na nedavnoj konferenciji visoke razine o klimatskim promjenama u Londonu, temeljna matemati─Źka gre┼íka u klimatskoj znanosti je otkrivena po prvi put.

Toliko hvaljeni “klimatski konsenzus” ispada da je bio ─Źitavo vrijeme na krivom putu.

Na konferenciji u Londonu, 80 profesora, 60 doktora znanosti i 40 drugih stru─Źnjaka, uklju─Źuju─çi Piersa Corbyna, brata britanskog oporbeni ─Źelnika, koji ima diplomu prve klase iz astrofizike, bili su ┼íokirani kada su saznali da je pogre┼íka u formuli koja je prvi put predstavljena prije 20 godina kada su klimatski znanstvenici proveli matemeti─Źke kalkulacije s elektroni─Źkom analizom bez pravog razumijevanja.

I razlog njihovih pretjeranih predvi─Ĺanja da globalno zagrijavanje ─Źovjek mo┼że izazvati.

Bez te matemati─Źke pogre┼íke, nitko se ne bi ikada poku┼íao pretvarati da je globalno zatopljenje zapravo globalna kriza.

Kad se pogre┼íka ispravi – ┼íto ─çe se dogoditi kada se analiza koja ju opisuje matemati─Źko detaljno objavi u vode─çem znanstvenom ─Źasopisu – klimatska panika ─çe biti i slu┼żbeno zavr┼íena.

Pro┼íle godine je Lord Christopher Monckton objavio rad u ─Źasopisu “Energy & Environment” gdje je skrenuo pozornost na problem koji se nalazi duboko u matematici koju koriste klimatski modelari da bi proizveli svoja profitabilna predvi─Ĺanja propasti.


“Prije nekoliko tjedana George White, in┼żenjer elektronike, kontaktirao me da mi ka┼że da je prona┼íao zaista nekoliko manjih pogre┼íaka u na─Źinu kako se izra─Źunavaju klimatske promjene, a ti─Źu se promjena koje su mislili da poja─Źava izravano zagrijavanje iz udvostru─Źene koncnetracije CO2″, ka┼że Monckton.

“Pogledao sam jednad┼żbi i prona┼íao ne samo male pogre┼íke, ve─ç vrlo velike i vrlo ozbiljne pogre┼íke. Zbog te pogre┼íke, klimatski ekstremisti su predvi─Ĺali globalno zatopljenje od 10-12 Celzijevih stupnjeva kod svakog udvostru─Źenja CO2 u atmosferi.”

Pogre┼íka je toliko velika da bi arogantni profiteri koji su napravili veliku ┼ítetu i posijali strah u svijetu mogli biti izba─Źeni iz svojeg prljavog posla.

Da biste saznali vi┼íe o matemati─Źkoj gre┼íci koja je uzrokovala klimatsku mulja┼żu i vidjeti i ─Źuti ┼íto uva┼żena publika profesora, lije─Źnika i doktora znanosti misli o ovoj va┼żnoj vijesti, slobodno pogledajte YouTube video i pogledajte nihov polusatni razgovor:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,