Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » I AUSTRIJA SE PRIPREMA ZA IZVANREDNO STANJE: Pripremite zalihe vode i hrane. Budite spremni!

I AUSTRIJA SE PRIPREMA ZA IZVANREDNO STANJE: Pripremite zalihe vode i hrane. Budite spremni!

police-prazne-market“Pomagači Beča” savjetuju građanima da se za manje probleme pripreme kod kuće – primjerice osvježavanjem znanja iz prve pomoći, ali i kutije s prvom pomoći u svojim domovima

Građanima Beča su u poštanske sandučiće stigli leci u kojima ih se savjetuje da naprave zalihe vode i namirnica koje se ne kvare brzo.

Predsjednik bečkog pokrajinskog parlamenta, a ujedno i potpredsjednik gradske Ustanove za preventivnu politku “Pomagači Beča”, koja je letke poslala, Harry Kopietz, kaže da je to učinjeno iz preventivnih razloga jer se “uvijek može nešto dogoditi te je korisno u kući držati zalihe vode i hrane za tri dana”.

Primjerice, dodaje, uslijed potresa može doći do prekida opskrbe vodom ili strujom, a bez struje ne rade ni supermarketi.

“Pomagači Beča” savjetuju građanima da se za manje probleme pripreme kod kuće – primjerice osvježavanjem znanja iz prve pomoći, ali i kutije s prvom pomoći u svojim domovima.

Dodaje se u letku da treba nabaviti i “jednostavne izvore svjetla i energije” poput radija, baterija i svijeća, kako bi se u slučaju nestanka struje mogle primiti korisne informacije.

>> PRIPREMITE SE! NAKON NJEMAČKE I ČEŠKA VLADA UPOZORILA SVOJE GRAĐANE DA SE ‘PRIPREME ZA NAJGORE’
 
(dnevno.hr)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , ,