Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠOKANTAN VIDEO DELOŽACIJE SVEĆENIKA IZ CRKVE: Francuska ruši na tisuće crkvi i gradi džamije!

ŠOKANTAN VIDEO DELOŽACIJE SVEĆENIKA IZ CRKVE: Francuska ruši na tisuće crkvi i gradi džamije!

djamije-francuskaPolicija koja doslovno vuče svećenika po podu ne bi li ga izbacili na ulicu zapravo je odraz stvarnosti koju nitko ne želi prihvatiti!

U nekada katoličkoj Francuskoj stvari su se počele drastično mijenjati na ruku islamizacije njihove države, iako je upravo ta ‘tolerancija’ i ‘multi kulti’ ideja u Francuskoj kriva za poveći broj terorističkih napada.

Francuzi ne smiju ni zucniti, a koliko je stanje u Francuskoj opasno po (ne) slobodne građane ove zemlje pokazuju stalni sukobi policije i prosvjednika koji po izvanrednim zakonima koji su na snazi u Francuskoj ne smiju prosvjedovati, dok je policiji dozvoljeno i ubijati nevine ljude koji u Francuskoj više nemaju nikakva prava.

No, čini se kako je posljedica terorističkih napada zapravo usmjerena samo na te slobodne građane koji se naravno protive prekomjernom ulasku islamskih migranata u zemlju, nego na same islamiste kojima ova država daje sve, štiteći njihove zločine diljem zemlje.

A da Francuska po naredbi nekih ‘viših sila’ Europe kaos zapravo želi dokazuje i nevjerojatna odluka francuskog senata koji je odlučio srušiti više od 2800 katoličkih crkvi diljem Francuske, a među njima i crkve stoljećima stare, budući da troškovi restauracije premašuju troškove rušenja, a novac im treba za – izgradnju džamija.

Tako je velika džamija u Parizu posve obnovljenja, s pomičnim krovom a plan je izgraditi na stotine džamija zbog, kako kažu promjene demografske slike koja pokazuje da kršćana u Francuskoj gotovo da ni nema više.

Donosimo vam mučnu snimku rušenja prekrasne gotičke crkve Église Saint-Jacques d’Abbeville iz 1868. godine, koja kako kažu, nije imala koristi.

Ova crkva srušena je 2013. što je izazvalo velike reakcije brojnih vjernika, a ista sudbina slijedi još tisućama crkvi.

Ne moramo napomenuti da su ljudi očajni i vrlo uznemireni što samo rezultira još većim kaosom i neredima koji su očito cilj francuske vlasti.
 

 
No, ono što još više uznemiruje je snimka koja prikazuje deložaciju katoličkog svećenika iz crkve kojoj prijeti rušenje. Policija koja doslovno vuče svećenika po podu ne bi li ga izbacili na ulicu zapravo je odraz stvarnosti koju nitko ne želi prihvatiti!

A mi se ne možemo oteti dojmu da je sve ovo smišljen plan u kojem sudjeluju i europske vlasti, a sve s ciljem uništenja kršćanstva u Europi. Pogledajte snimku i proširite stvarnost!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,