Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: Reklama koja se trenutno emitira na državnoj televiziji ohrabruje i potiče njemačke žene da počnu nositi hidžabe (VIDEO)

NJEMAČKA: Reklama koja se trenutno emitira na državnoj televiziji ohrabruje i potiče njemačke žene da počnu nositi hidžabe (VIDEO)

hidzab-njemackaDržava odustaje od integriranja muslimanskih imigranata, te se odlučila prilagoditi se umjesto toga islamu

Njemačka čini se da je odustala od integriranja milijuna muslimanskih migranata koji se slijevaju u zemlju te umjesto toga potiče njemačke građane da se prilagode islamu.

Televizijski oglas koji se trenutno emitira u Njemačkoj poziva plavokose i plavooke žene da prihvate “toleranciju” te da nose muslimanski hidžab na glavi glavu.

Reklama počinje s tekstom “turske žene nose hidžab”, kao što se vidi na ženi koja je okrenuta leđima prema kameri na početku reklame.

Međutim, kada se ona okrene, pokazavši lice, odmah postaje jasno da je žena bijela, plavokosa njemica, prije nego što ona kaže, “I ja! To je prelijepo!”

“Uživajte u razlici – to je početak tolerancije”, kaže žena.

Kampanja je financirana od strane Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu, kao i njemačkih poreznih obveznika, koji su prisiljeni plaćati TV pretplatu.

Njemački televizijski oglas je izuzetno razotkrivajući. “Tolerancija” znači pokornost. “Raznolikost” znači namjerno izumiranje njemačke kulture.
 

 
Umjesto da promijeni smjer samoubilačke imigracijske politike, čini se kao da Njemačka danas ohrabruje svoju žensku populaciju kako bi se izbjegli masovni seksualni napadi koji su počinjeni od strane muslimanskih imigranata u brojnim većim gradovima, te da se prilagode se na taj način islamu i pokrivaju se od glave do pete.

“Držeći potencijalne silovatelje na dohvatu ruke, ne noseći provokativnu odjeću, ili da nose tenisice, tako da mogu pobjeći” – svi ovi savjeti su dani njemačkim ženama od strane vlasti – čini se da ne funkcioniraju.

S stope nataliteta koja očito pada, kako Nijemci postaju manje zainteresirani za seks, san čelnika stranke Zelenih Stefanie von Berg postaje java, i ona slavi činjenicu da će masovna migracija donijeti kraj većinskog njemačkog stanovništva u gradovima u roku od nekoliko desetljeća.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,