Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ISTAKNUTI FRANCUSKI NOVINAR: Francuska vojska se priprema za građanski rat kako bi očistila zemlju od ‘nepoželjnih muslimana’ (VIDEO)

ISTAKNUTI FRANCUSKI NOVINAR: Francuska vojska se priprema za građanski rat kako bi očistila zemlju od ‘nepoželjnih muslimana’ (VIDEO)

prosvjedFrancuska vlada se priprema se za građanski rat, kako bi očistila zemlju od nepoželjnih, kaže istaknuti politički novinar

Éric Zemmour kaže da će se francuska vojska koristiti da bi “očistila” Francusku zemlju od muslimana, tvrdeći da mu je visoki izvor iz vlade otkrio plan.

Zemmour je dao intervju na francuskoj radio postaji RTL i otkrio detalje o programu pod nazivom “Operacija Ronces”, razvijena u suradnji s izraelskom vojskom na temelju svojih iskustava u Gazi.

U nedavnom intervjuu o svojoj knjizi na francuskoj radio postaji RTL, Zemmour tvrdi da mu je izvor iz visokog vojnog zapovjedništva tvrdio da postoji plan pod nazivom “Operacija Ronces”, razvijenog je uz pomoć izraelske vojske, koja kaže da ima iskustva u takvim stvarima iz Gaze.

Samo prošli tjedan, francuski premijer, Manuel Valls, upozorio je da će Francuzi biti izloženi mnogo više krvavim pokoljima islamskih militanata, kao i tisućama muslimana u Francuskoj koji sve više postaju radikalizirani.

I francuski šef sigurnosti, Patrick Calvar, dva puta je upozorio je francuski parlament o mogućnostima novih terorističkih napada koji bi mogli potaknuti građanski rat.

Pogledajmo što Éric Zemmour ima za reći:
 

 
Prošlog tjedna je francuski premijer Manuel Valls upozorio da će novi ISIS-ovi napadi u Francuskoj biti neizbježni, tvrdeći da 15.000 džihadista živi u zemlji i priprema se za rat.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,