Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ISTAKNUTI FRANCUSKI NOVINAR: Francuska vojska se priprema za gra─Ĺanski rat kako bi o─Źistila zemlju od ‘nepo┼żeljnih muslimana’ (VIDEO)

ISTAKNUTI FRANCUSKI NOVINAR: Francuska vojska se priprema za gra─Ĺanski rat kako bi o─Źistila zemlju od ‘nepo┼żeljnih muslimana’ (VIDEO)

prosvjedFrancuska vlada se priprema se za gra─Ĺanski rat, kako bi o─Źistila zemlju od nepo┼żeljnih, ka┼że istaknuti politi─Źki novinar

├ëric Zemmour ka┼że da ─çe se francuska vojska koristiti da bi “o─Źistila” Francusku zemlju od muslimana, tvrde─çi da mu je visoki izvor iz vlade otkrio plan.

Zemmour je dao intervju na francuskoj radio postaji RTL i otkrio detalje o programu pod nazivom “Operacija Ronces”, razvijena u suradnji s izraelskom vojskom na temelju svojih iskustava u Gazi.

U nedavnom intervjuu o svojoj knjizi na francuskoj radio postaji RTL, Zemmour tvrdi da mu je izvor iz visokog vojnog zapovjedni┼ítva tvrdio da postoji plan pod nazivom “Operacija Ronces”, razvijenog je uz pomo─ç izraelske vojske, koja ka┼że da ima iskustva u takvim stvarima iz Gaze.

Samo pro┼íli tjedan, francuski premijer, Manuel Valls, upozorio je da ─çe Francuzi biti izlo┼żeni mnogo vi┼íe krvavim pokoljima islamskih militanata, kao i tisu─çama muslimana u Francuskoj koji sve vi┼íe postaju radikalizirani.

I francuski ┼íef sigurnosti, Patrick Calvar, dva puta je upozorio je francuski parlament o mogu─çnostima novih teroristi─Źkih napada koji bi mogli potaknuti gra─Ĺanski rat.

Pogledajmo što Éric Zemmour ima za reći:
 

 
Pro┼ílog tjedna je francuski premijer Manuel Valls upozorio da ─çe novi ISIS-ovi napadi u Francuskoj biti neizbje┼żni, tvrde─çi da 15.000 d┼żihadista ┼żivi u zemlji i priprema se za rat.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,