Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RUSKA DRŽAVNA TELEVIZIJA: ‘Novi svjetski poredak će pokušati ubiti Trumpa, američki establišment je nemilosrdan’ (VIDEO)

RUSKA DRŽAVNA TELEVIZIJA: ‘Novi svjetski poredak će pokušati ubiti Trumpa, američki establišment je nemilosrdan’ (VIDEO)

ruska-tvTV voditelj ruske državne televizije kojeg je postavio sam Putin tvrdi da Novi svjetski poredak planira ubiti Donald Trumpa zbog njegove želje da poboljša odnos s Rusijom

TV voditelj i novinar Dmitrij Kisiliov je rekao milijunima ljudi u emisiji uživo da elita (američka oligarhija) “može ubiti” Trumpa zbog opasnosti od njegove pro-ruske politike koja predstavlja prijetnju američkoj eliti.

Kisiliov je započeo svoj prilog raspravljajući o najnovijoj anketi koje pokazuje da je Trump već sada ispred Hillary Clinton, kao i Trumpovo obećanje da će “oformiti vrlo, vrlo dobre odnose s Rusijom”, ako on postane predsjednik.

“Ova kombinacija, Trump koji je vodeći u utrci, njegova sposobnost da kaže stvari kakve jesu, i njegova namjera da završi trenutnu ekstremno rusko-američku napetost – sve to ga stavlja u vrlo rizičnu situaciju”, navodi Kisiliov.

“Sada ga samo mogu ubiti”, rekao je alarmantno voditelj.

“Američkm specijalnim (sigurnosnim) službama ne treba takav predsjednik. Te službe promoviraju mržnju prema Rusiji kako bi opravdali svoje postojanje”, tvrdi Kisiliov.

“Američki oligarsima također ne treba takav predsjednik. Za te oligarhe, postojeći svjetski poredak osigurava čvrst i stabilan posao. Za njih, Trump, koji je spreman riješiti pitanja s Rusijom znači da će financije teći u drugom smjeru.”

“Američki establišment je nemilosrdan”, zaključuje Kisiliov.

Kisiliov (alternativni pravopis Kiselyov) je kontroverzni, ali istaknuti novinar u Rusiji. Njega je osobno imenovao ruski predsjednik Vladimir Putin na čelo nove međunarodne novinske agencija Rossiya Segodnya u službi ruske vlade u prosincu 2013. godine.

Ideja da će Trump biti ubijen prije nego što mu se dopusti preuzeti dužnost postala je zajednička tema s obzirom na bujicu prijetnji smrću koje prima milijarder iz New Yorka, a koje su ga potaknule da počne nositi neprobojan prsluk na svim javnim događanjima.

Karakterizacija Trumpa kao budućeg diktatora od strane nekih lijevih medija također mentalno ohrabruje nestabilne osobe da bi prijetili Trumpu smrću.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,