Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RUSKA DR┼ŻAVNA TELEVIZIJA: ‘Novi svjetski poredak ─çe poku┼íati ubiti Trumpa, ameri─Źki establi┼íment je nemilosrdan’ (VIDEO)

RUSKA DR┼ŻAVNA TELEVIZIJA: ‘Novi svjetski poredak ─çe poku┼íati ubiti Trumpa, ameri─Źki establi┼íment je nemilosrdan’ (VIDEO)

ruska-tvTV voditelj ruske dr┼żavne televizije kojeg je postavio sam Putin tvrdi da Novi svjetski poredak planira ubiti Donald Trumpa zbog njegove ┼żelje da pobolj┼ía odnos s Rusijom

TV voditelj i novinar Dmitrij Kisiliov je rekao milijunima ljudi u emisiji u┼żivo da elita (ameri─Źka oligarhija) “mo┼że ubiti” Trumpa zbog opasnosti od njegove pro-ruske politike koja predstavlja prijetnju ameri─Źkoj eliti.

Kisiliov je zapo─Źeo svoj prilog raspravljaju─çi o najnovijoj anketi koje pokazuje da je Trump ve─ç sada ispred Hillary Clinton, kao i Trumpovo obe─çanje da ─çe “oformiti vrlo, vrlo dobre odnose s Rusijom”, ako on postane predsjednik.

“Ova kombinacija, Trump koji je vode─çi u utrci, njegova sposobnost da ka┼że stvari kakve jesu, i njegova namjera da zavr┼íi trenutnu ekstremno rusko-ameri─Źku napetost – sve to ga stavlja u vrlo rizi─Źnu situaciju”, navodi Kisiliov.

“Sada ga samo mogu ubiti”, rekao je alarmantno voditelj.

“Ameri─Źkm specijalnim (sigurnosnim) slu┼żbama ne treba takav predsjednik. Te slu┼żbe promoviraju mr┼żnju prema Rusiji kako bi opravdali svoje postojanje”, tvrdi Kisiliov.

“Ameri─Źki oligarsima tako─Ĺer ne treba takav predsjednik. Za te oligarhe, postoje─çi svjetski poredak osigurava ─Źvrst i stabilan posao. Za njih, Trump, koji je spreman rije┼íiti pitanja s Rusijom zna─Źi da ─çe financije te─çi u drugom smjeru.”

“Ameri─Źki establi┼íment je nemilosrdan”, zaklju─Źuje Kisiliov.

Kisiliov (alternativni pravopis Kiselyov) je kontroverzni, ali istaknuti novinar u Rusiji. Njega je osobno imenovao ruski predsjednik Vladimir Putin na ─Źelo nove me─Ĺunarodne novinske agencija Rossiya Segodnya u slu┼żbi ruske vlade u prosincu 2013. godine.

Ideja da ─çe Trump biti ubijen prije nego ┼íto mu se dopusti preuzeti du┼żnost postala je zajedni─Źka tema s obzirom na bujicu prijetnji smr─çu koje prima milijarder iz New Yorka, a koje su ga potaknule da po─Źne nositi neprobojan prsluk na svim javnim doga─Ĺanjima.

Karakterizacija Trumpa kao budu─çeg diktatora od strane nekih lijevih medija tako─Ĺer mentalno ohrabruje nestabilne osobe da bi prijetili Trumpu smr─çu.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,